quote:Orijinalden alıntı: ultralisan Sen sistemi yaz ben sana yardımcı olurum. Sistem biraz kötü yazmak istemedim ama yazayım : 1 GB RAM , 512 MBAYT EKRAN KARTI 3.00 GHZ İŞLEMCİ ÇİFT ÇEKİRDEK ( İNTEL - PENTİUM ) ayrıca bilgi istersen yazarım kardes .
quote:Orijinalden alıntı: ultralisan Sistemin baya düşük. Yeni oyun bulamazsın. Europa Universalis 4 dün çıktı oyuna bak seversen indir. Anladım kardesm çok saol bakıyorum şimdi ..
quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan Sistemin baya düşük. Yeni oyun bulamazsın. Europa Universalis 4 dün çıktı oyuna bak seversen indir. Anladım kardesm çok saol bakıyorum şimdi .. Eski oyunlardan Max Payne 1-2 Battlefield 2 gibi oyunlarada bak
quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan Sistemin baya düşük. Yeni oyun bulamazsın. Europa Universalis 4 dün çıktı oyuna bak seversen indir. Anladım kardesm çok saol bakıyorum şimdi .. Eski oyunlardan Max Payne 1-2 Battlefield 2 gibi oyunlarada bak battfield 2 yüklü zaten :) ama sorun çıkarmadı şuana kadar
quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan Sistemin baya düşük. Yeni oyun bulamazsın. Europa Universalis 4 dün çıktı oyuna bak seversen indir. Anladım kardesm çok saol bakıyorum şimdi .. Eski oyunlardan Max Payne 1-2 Battlefield 2 gibi oyunlarada bak battfield 2 yüklü zaten :) ama sorun çıkarmadı şuana kadar Battlefield 1942 Battlefiedl Vietnam gibi oyunlarada bak Mafia 1de güzel oyundur. Araba yarışı seviyorsan juiced serisinede bak.
quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan Sistemin baya düşük. Yeni oyun bulamazsın. Europa Universalis 4 dün çıktı oyuna bak seversen indir. Anladım kardesm çok saol bakıyorum şimdi .. Eski oyunlardan Max Payne 1-2 Battlefield 2 gibi oyunlarada bak battfield 2 yüklü zaten :) ama sorun çıkarmadı şuana kadar Battlefield 1942 Battlefiedl Vietnam gibi oyunlarada bak Mafia 1de güzel oyundur. Araba yarışı seviyorsan juiced serisinede bak. mafia 1 çok güzel oyun . pcde vardı ama şuan yok silmiştim uzun zman önce . Ayrıca The godfather 1 var çok güzel oda . Sorunsuz çalışıyor :)
quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan Sistemin baya düşük. Yeni oyun bulamazsın. Europa Universalis 4 dün çıktı oyuna bak seversen indir. Anladım kardesm çok saol bakıyorum şimdi .. Eski oyunlardan Max Payne 1-2 Battlefield 2 gibi oyunlarada bak battfield 2 yüklü zaten :) ama sorun çıkarmadı şuana kadar Battlefield 1942 Battlefiedl Vietnam gibi oyunlarada bak Mafia 1de güzel oyundur. Araba yarışı seviyorsan juiced serisinede bak. mafia 1 çok güzel oyun . pcde vardı ama şuan yok silmiştim uzun zman önce . Ayrıca The godfather 1 var çok güzel oda . Sorunsuz çalışıyor :) Medal Of Honor serisinede bak Prince Of Persia seriside iyidir. Dmc seriside var. The Elder Scrolls serisi efsanedir onada kesin göz at bunlar sana baya yeter zaten
quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: ProLivee quote:Orijinalden alıntı: ultralisan Sistemin baya düşük. Yeni oyun bulamazsın. Europa Universalis 4 dün çıktı oyuna bak seversen indir. Anladım kardesm çok saol bakıyorum şimdi .. Eski oyunlardan Max Payne 1-2 Battlefield 2 gibi oyunlarada bak battfield 2 yüklü zaten :) ama sorun çıkarmadı şuana kadar Battlefield 1942 Battlefiedl Vietnam gibi oyunlarada bak Mafia 1de güzel oyundur. Araba yarışı seviyorsan juiced serisinede bak. mafia 1 çok güzel oyun . pcde vardı ama şuan yok silmiştim uzun zman önce . Ayrıca The godfather 1 var çok güzel oda . Sorunsuz çalışıyor :) Medal Of Honor serisinede bak Prince Of Persia seriside iyidir. Dmc seriside var. The Elder Scrolls serisi efsanedir onada kesin göz at bunlar sana baya yeter zaten HEMEN BAKIYORUM
YENİ ÇIKAN DERKEN PES 2014 FELAN DİYOSUN HERALDE HİÇ UĞRAŞMA PES 2006 YI İNDİR RAHATINA BAK PES 10 DAN SONRASI KASAR