Şimdi Ara

Usta Mageler Bakabilir mi =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mage ile oynayan işin ustası kişiler msn verebilir misiniz acaba sorularım var da mage açmayı düşünüyorum ,teşekkürler

• merhaba . 2 Yılı aşkın suredir mage oynuyorum her turlu mageyi oynadım denebilir yöneltmek istediğin soru olursa pm atabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

merhaba . 2 Yılı aşkın suredir mage oynuyorum her turlu mageyi oynadım denebilir yöneltmek istediğin soru olursa pm atabilirsin

teşekkürler pm yolladım
  • aslında burdan yazsan daha değişik yorumlar alıp bütün düşünceleri kafanda birleştirip kendi konseptine uygun bi karakter oluşturabilirdin
  • sorularını buraya yaz dicektim ama birden aklıma kötü tecrübeler geldi, iyice kafan karısabilir
    en güzeli şuanki yontemin

p.m den sorarsan yanıtlamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 1 Nisan 2008; 2:01:35 >
  • Peki o zaman genel olarak tüm sorularımı yazayım burada daha önce asas ile oynamıştım

1.Oyuna sıfırdan başlıycam hiçbi birikimim yok plantium alıp kasıcam günde 4 saat oynasam mage partileriyle kassam 70 olmam ne kadar sürer
    2.Başlangıç için pet mi paper mi önerirsiniz neden ? Bide yarı paper diye bi olay var onu hiç bilmiyorum
    3.Cz de mage nasıl kullanılır pet ve paper için ayrı ayrı yazınız
    5.magenin nova ve diğer alan büyülerinin dolma süresi nedir yani bi attıktan sonra kaç saniye sonra bidaha atabiliriz
    6.mage ile nasıl para kasarım nasıl item dizebilirim herkes +7 complete ve +7 elixir al diyolar çok basit bi şeymiş gibi söylüyolar oyunu bir senedir oynamıyorum acaba para kasmak kolaylaştı mı acaba
    7.bir de pet ve paper magenin 60 dan önce ve 60 dan sonra olması gereken itemleri yazarsanız çok iyi olur

cevaplarınız için teşekkürler biraz karışık oldu ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.