Şimdi Ara

Üst üste elektrik kesintisi sonucu HDD öldü, şikayet edebilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta arkadaşlar. 2 tb Seagate barracuda sizlere ömür. 1 saat içinde 4 defa elektrikleri kestiler. Ve o sırada HDD'ye indirme yapıyordum. Üzerine güç gelip gidiyor, sürekli pc'de kaybolup tekrar beliriyor sürücü ismi ve ayrıca bazı dosyalarda inanılmaz yüksek bir ses yapmaya kasayı titretmeye başladı.

Elektrik dağıtım şirketinden şikayetçi olmam, bedel almam söz konusu olabilir mi ? Kanıtlayabilir miyim bunu bir şekilde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 10 Mayıs 2020; 3:39:49 >

• Öncelikle geçmiş olsun.

Maalesef ki çok zor süreçler. Akabinde TR şartlarını da hesaba kattığımız zaman sinir stresten başka bir kazancınız olacağını düşünmüyorum.
  • Elektrik şirketine şikayette bulunabilirsiniz. Şirket sorumluluğu üstlenmezse Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na şikayette bulunabilirsiniz. Haklarınız var fakat sorunların elektrik kesintileriyle ilişkisinin ispatlanması pek kolay değil, şikayette bulunursanız disk incelemesini şirket yapacak ve ispatlanamayacağını anlarsa başından savacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.