Hayırlı ramazanlar arkadaşlar, benim bir sorunum var. Başka bir sitenin sistem tavsiyesinden sistem topladım. Bileşenler şöyle;
ASUS Z170 Maximus VIII Ranger Intel Core i7-6700K ASUS GTX 970 ROG G.Skill RipjawsV 16GB Kit 3000 MHz CL15 Samsung 250GB 850 EVO M.2 FSP HYDRO G 750 SERİSİ 80PLUS GOLD 750W
Sorun şu; Witcher 1'de bile grafikleri Ultra çözünürlüğü 2560x1440a çekince güç kaynağından yükleme ekranlarında kısa süreli bir hıırt sesi geliyor. Ayarları kısınca ses yok. Bu bir sorun mudur, yoksa çalışma prensibi mi bu sizce?
İlginç
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Hemde nasıl hocam :) camdan aşağı atasım geliyor. Bakalım üstatlar soruna bir yorum yapar umarım.
sesi tanımlaman çok ilginç çekebilirsen video ya alsana boşta dönmeyen fanın birden harekete geçmesi gibimi
Aynen hocam fanın harekete geçme sesi de, sanırsınız harekata geçecek
psudan kaynaklı yeni psularda watt değerleri için bir kart kontrolünde denetim gerçekleştiriliyormuş iki bobinin sarılmasından farklı olarak o kart yüksek ayarlar için devreye giriyor olabilir söylemekte fayda var bu sadece bir duyumdur itibar etmeyebilirsiniz...
Teşekkür ederim hocam cevabınız için, evet bende okudum fakat kafama takılan bu esnada böyle bir ses çıkarması normal mi?
Aynen aynı tiksinç ses.. Korkarım çalışma prensibi bu.
TolgaToksoyT
kullanıcısına yanıt
Önce aldığım yerde bir başka denerdim hepsi böyleyse eğer Ben yinede geri verirdim ve başka modele yönelirdim açıkcası. Aynı prensipte bu işi daha sessiz halleden psular var. Ama sese takmayan birisi ne olacak der geçer
Çok pis takılıyorum hocam, aynı gün halledilemez korkusu var ama elden başka bir şey gelmiyor götürüp dediğinizi yapacağım, çok teşekkür ederim ilgilenenlere.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme