Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Üst model laptop ile takaslık Acer 4710 g (tertemiz) Satın Al 5 Eylül 2012 12:51 1 1 Üst model laptop ile takaslık Acer 4710 g (tertemiz) Merhaba 3 yıldır kullandığım Acer Aspire 4710g modeli laptopumu üst model laptopla takas etmek istiyorum. laptopun özellikleri işlemci intel core duo t2450 ekran kartı ati mobility radeon 2400xt ram 2 gb hdd 320 gb 7200 rpm hdd ile performans ve veri alanı artsın diye değiştirildi ekran 14.1" laptop evden dışarı çıkartılmamıştır, çok nadir kendi klavyesi ve mause u kullanılmıştır. üzerinde 3 yılın vermiş olduğu ufak tefek çizikler bulunmaktadır (ekranda ne ölü piksel nede çizik mevcut değildir) Takas etme sebebim; Film izlemek amacıyla forumdan hp2311gt monitör aldım fakat laptopta sadece vga çıkışı var, dolayısıyla 3d film izleyemiyorum. laptop, kesilip üstüne 3 adet 12 cm fan takılan masa üzerinde kullanılmıştır, bu haliyle oblivion cod serisi vb oyunları çok rahat oynatıyor, filmlerde ve grafik yazılımlarında (photoshop, illustrator, corel draw vs.) hiç sorun çıkartmadan gayet stabil çalıştırabiliyor. pili 1:45 saat gidiyor 4000 mah pili var 3 senedir sadece deşarj edildi uyumasın diye, muhtemelen %15 lik bir alanı ölmüştür. takas core 2 duo, i3 yada i5 işlemcili ve minimum 512 mb paylaşımsız ekran kartlı tercihen 15.6" monitörlü bir laptopla yapılacaktır. laptop teklifi dışında rica ediyorum başka teklif vermeyiniz, zira satma sebebim ortada :) resim eklemiyorum, talep eden arkadaşa bol detaylı resim gönderebilirim, zaten sağ alttaki sitcker'ın biraz kalkması dışında hiçbir kusuru yoktur. Tekliflerinizi konu başlığı altından yahut pm yoluyla iletirseniz titizlikle cevaplarım, ilanımda pazarlık mevcuttur, saygılarımla. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün alınık apple watch 6 veya 7 alınık samsung galaxy watch 4 classic *takaslık* sıfır taotronics soundliberty 79 pro bluetooth kulaklık. SIFIR - Vestel 43F8500 43'' 108 Ekran Full HD TV