Şimdi Ara

USRobotics 9115 (USB) Sürekli netten kopuyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorunu daha nasıl açabilirim bilemiyorum ama;
    Sürekli kopma sorunları yaşıyorum.. Bazen donup kalıyor herşey.. O sırada net gitmiş oluyor.. Modemi tekrar başlatıyorum donma gidiyor vs..
    Var mı önereceğiniz birşeyler?



  • merhaba,

    bende de usr 9106 wireless modem var ve aynı sorunu yaşıyorum. daha önce bu konu ile ilgili forumda yazdığımda usr'ın elektrik adaptörünün türk elektrik altyapısı(zlığı)nın değişken voltajına uyumlu olmamasından kaynaklandığını söylemişlerdi. Sizinkinde de aynı problem olabilir.

    Bana gelen çözüm önerisi kendi adaptörümü bir elektrikçiye götürüp aynı voltaj da, voltaj sabitleyici özellikle bir elektrik adaptörü alarak sorunu çözmem yönündeydi.

    Ben zaten eskimiş olan modemimi değiştirdim. Fakat sizin modeminiz daha yeni olduğu için değiştirmek istemeyebilirsiniz, bu belki sizin sorununuzu da çözer.

    Not: Tabi ki para harcamadan önce modeminizin tüm upgradelerini uygulamanızı ve bir de öyle denemenizi tavsiye ediyorum. Eğer bu sorununuzu çözmezse akım sabitlemeye gidebilirsiniz.




  • Hattınızda yeni bir splitter deneyin splitter bozulmuş olabilir.
    İkinci ihtimal biligisayarınızda virüs v.s olabilir.Bilgisayarınızı üncel bir virüs programıyla taratın.
    Üçüncü ihtimal hattınızla ilgili bir sorun olabilir.
    Ve son ihtimal modeminizle ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.Modeminizin yerine başka bir modem bağlayıp deneyin.Aynı zamanda imkanınız varsa mevcut modeminizi de başka bir adsl hattında deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.