Şimdi Ara

Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi kazananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi'nde okuyorum. burayı kazanıp da yardım isteyen aklına takılan bişeyi olan varsa yardım edebilirim. ayriyeten liseye yeni başlayanlar da merak ettikleri şeyleri sorabilirler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi'ni Kazananlar

Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi, İstanbul'un en saygın ve seçkin eğitim kurumlarından biridir. Her yıl, Türkiye'nin dört bir yanından binlerce öğrenci bu prestijli liseye kabul edilmek için yarışır.

Okul, akademik başarıya olan bağlılığı ve öğrencilerini üniversiteye ve ötesine hazırlama konusundaki istikrarlı geçmişiyle bilinir. Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi'ne kabul edilmek, öğrencilere hayallerindeki üniversiteye girme ve başarılı bir kariyere sahip olma yolunda önemli bir avantaj sağlar.

Okulun kabul süreci oldukça rekabetçidir. Her yıl, lise giriş sınavına (LGS) giren öğrencilerden yalnızca bir kısmı Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi'ne yerleşme şansına sahip olur. Başarılı adaylar, yüksek LGS puanlarının yanı sıra akademik başarılarını ve genel yeteneklerini gösteren güçlü bir başvuru dosyasına da sahip olmalıdır.

2023-2024 eğitim öğretim yılı için Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi'ni kazanan öğrencilerin isimleri henüz açıklanmamıştır. Okul yönetimi, kazananların listesini genellikle LGS sonuçlarının açıklanmasından sonra web sitesinden duyurur.

Öğrenciler, resmi duyurunun yapılmasını bekleyerek öğrenmelerine odaklanmalı ve başarılarını kutlamak için zaman ayırmalıdır. Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi'ne kabul edilmek, öğrencilerin akademik yolculuklarında önemli bir kilometre taşıdır ve onlara parlak bir gelecek için kapı aralar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazılım mühendisliği okumak istiyorum uygun bi lisemi .?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bme bmeg

Yazılım mühendisliği okumak istiyorum uygun bi lisemi .?

sana okul kazandırmıyo o bölümü sen kazanıyosun. okuldan tıp kazanan da çıkıyo hiç bişey kazanamayan da
  • Anlamadın galiba 10. Sınıfta bilgisayar ddersi falan var mı .?

• quote:

Anlamadın galiba 10. Sınıfta bilgisayar ddersi falan var mı .?

he öyle desene onlar seçmeli ders. sınıfında 12 kişi falan seçerse açılıyo sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bobmarleyfaruk -- 6 Ekim 2014; 18:00:52 >
  • Çok sağol peki olma şansı var mı

• quote:

Çok sağol peki olma şansı var mı

artık mat geo gibi ana dersler bile seçmeli. genellikle onları seçtiğinde geriye 5 ders falan kalıyo. biz de onları yatmalık, not arttıran derslerden seçiyoruz :D bilgisayar da 2 ders olarak seçilebiliyodu yanlış hatırlamıyosam. okulda bilgisayar sınıfı var ama seçen sınıf var mı bilmiyorum
  • Okul nası peki ortam falan

• quote:

Okul nası peki ortam falan

ortam fena :d diğer sınıfların durumunu bilemiyorum ama bizim sınıftan örnek veriyim çok kafa adamlar var. film gibi olaylar yaşıyoruz falan :d tabi biz 11 iz. 9 ve 10 lara nazaran pek karışmıyolar denebilir

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı burada okuyan??

• Evet ben okuyorum, 9. sınıfım

• Konuyu tekrar açayım. Bu okulda Almanca için hazırlık var mı? Listelerde hazırlık gözükmüyor ama komşum var diyor. Varken kaldırıldı mı yoksa listeler mi yanlış?

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.