Şimdi Ara

USKODA YENILIKLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: you got served

cok guzel ama ne zaman acılcak bu

1 ağustos olabilir Yeni server Yeni Paket
  • şunu sorabilirmiyim herşeyi npc den alabilicezmi ama herşeyi ?
  • ne tükçe küfürleredemi sansür gelecek beyler ben .. demeden oynayamıyorum inşallah ... yu küfürden saymazlarhani şu içinde aveq olan

oldumu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DupeWipe -- 29 Temmuz 2006; 20:30:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DupeWipe

ne tükçe küfürleredemi sansür gelecek beyler ben ... demeden oynayamıyorum inşallah ... yu küfürden saymazlar

Burda da küfür sayılıyor YAZINI Editle!
  • cok güsel ya baya renk gelcek oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorBladeTR

1: Türk Ip sinden bağlanalar siteyi Türkçe ziyaret edebilecekler. Çeviri için çalışan çok az adam olmasından dolayı zaman içinde yavaş yavaş bütün site Türkçe olcak.
    2: Türkçe hizmet veren resmi müşteri hizmetleri olacak.
    3: Güvenlik amacıyla oyuna girerken yazılan ID ve şifreden sonra kareakter ekranındada her karakter için ayrıca bir şifre giricez.
    4: Tam güvenlik için her oyuncu kendine Client indirecek ve şifresiz girecek. Herkes kendi cilentinden oynadığı için hack ihtimali olmayacak.
    5: Oyun ingilizce dışında diyer dillerdede oynanabilecek bunların arasında Türkçede var.
    6: Power up stordan itemler satın alınabilecek. Raptor / Shell gibi
    7: Eski lotto uygulamasına benzer bir uygulama tekrar başlayacak. O zaman işte bu mannerler işe yaracak.
    8: Oyun içinde şikayet NPc si olcak. Goleme çekme / koxp / küfür / hakeret gibi suçları gatelerin yanındaki npc lere şikeyet edebilecegiz.
    9: Postane uygulaması gelecek. Oyunda olan veya olmayan bir arkadaşımıza mesaj / para ve item gönderebilecegiz.
    10:Haritalara yenileri eklenecek
    11: 50 civarında ( bundan enim deyilim 50 /60 demişti ) yeni cavanavar gelecek. 8 yeni boss geliyor. En ilginci XUGMA isimli olan. Kolay ölüyor ama kolay yakalanmıyor. Tam nalamadım nedemekse bu
    12: Civciv olmak kalkacak. Ama karakter silme başlayacak.
    13: Oyunda görevler için yardımcı olcaka NPC ler olcak. Kimi parayla kimisi de bedava belli bir süreligine görevlerde yardımcı olacak.
    Bunlar seminerden aklımda kalanlar.

ayrıca
    14: üst üste aynı şeyi yazanlar 1 / 7 ve 30 gün mute cezası alacaklar. Ben en çok buna sevindim.
    15: Oyun tükçleşince türkçe bilinen küfürlerede ***** gibi filtreler gelecek.
    16: Ayrıca tam karar vermemişler ama bir scroll kullanarak kendi itemlerimizi tasarlayabileceğimizden bahsediyorlar.

17: internet kafeler için özel bir hazırlığı vardı. Hazırlık tamamlanmış. hafta içinde resmi siteden duyuralacak ve satışı başlayacak. Sistem şöyle işliyor. Paketi satın alan Kafelerden oynayanlar herzamanki şifrelerinden girecekler ama Gold Pre gibi oynayacaklar. Ben zaten Goldum yada Bronzemden memnunum diyenlerde isterse normal giriş yapacaklar.

18. Görsel iyileştirmeler en son gelecek. Bu Patch ile olmayacak. 496 Mb büyüklüğünde yeni bir Client yüklenecek. Görsel iyileştirmelerden kasıt Fire Darke.

19. Krala yetkileri artacak
    3. parti yazılım kullanınmda ban / küfür edenlere Mute gibi. Ancak Kralın bu cezaları keyfi sebeplerden yaptığı ispatlanırsa ona çok daha ağı ceza verilecek ve verdiği ceza kaldılacak.

20: Yeni görevler ler gelecek
    93 adet XP
    6 Adet Level UP
    17 Adet item kazanma
    9 Adet NP

21: Her karakter için yeni skiller geliyor.
    Bende listesi var şyu anda ama ingilizce onları türkçeye çeviriyim bi ara koyarım buraya.

En ilginci Kiralık skill. Kunabardan parayla bir süreliğine skiller alabileceğiz.

22: Tezgahlarda item satarken istrsek itemlerimizi belli bir süreliğine kiralayabileceğiz. Bunu ben anlamdım ama . Süre bitince item otomatik olarak sahibine gelicek diyor. KJomik. Akşa oyundan çıkınca koy raptoru shelleri kiraya sen yokken onlar sana para kassın.

EDIT : yeni maddeler eklendi

nası ya?
    civciv olmıcaksa nası manner kascaz?açıklama lütfen.!!!

• Fire Darke.
    yüklemek şartmı olacak
  • saol güzel çalışma
  • ya yeni client indircez peki indirmessek eski ko ilemi devam edcez bide client indirince şifre girmicez olayı kafamı karıştırdı
  • ewet gelırse gercekten guzelo olur aynı test knightlar gıbı
  • ELİNE EMEGİNE SAGLIKTA SU YENİ SKİLLERİ COK MRK ETTİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: delimanyak3333

bilgi için teşekkürler

• gzl eline sağlık
  • iyi ama herkes artık cd calmalar biryana cafelerde kavgalar hiç eksik olmaz birde emliyet mürdürlüğüne bol bol şikayet gelir siz bunları hesap ba katmıyo sunuz
  • emeğe saygı helel olsun kanki ii çalışma ama knight adminleri hala hiç birşey bilmiyor tmm ii olcak belki server ama eylule kadar pach yüklencek ama bu sayede bende bırakır giderim bu oyunu oh bee sıkılmıştım ama hala oynuodum sonunda bırakırım ama hala bu konuları takip ederim
  • jpko dakı yenılıkler burayada gelmıs sewındım
  • hadi ordan bizide çekik gözlü piskopatlar yapmaya çalışıolar
  • helal
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.