arkadaşlar üds sınavına hazırlanmak için kaynak kitap önerileriniz varmı?
Merhaba bende KPDS ye bu dönem gireceğim,eğer istanbulda yasıyorsanız Beyoglunda Pera Academy diye bir test teknikleri merkezi var ve şiddetle öneriyorum ben çok memnun kaldım hala da devam etmekteyim. +20 puan garantileri var ve alamadığımız taktirde diğer dönem kursu ücretsiz alabiliyoruz.Ben deneyeceğim bakalım,güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum: ) Görüşmek üzere
reader at work 2 more to read 2 elts kitabı
haftanın 3 günü düzenli bi şekilde evindede 3 saat çalışsan, 30 puan bile artırırsın. aldanmayın kurs reklamlarına.
cevap için teşekkürler arkadaşlar
Merhaba bende KPDS ye bu dönem gireceğim,eğer istanbulda yasıyorsanız Beyoglunda Pera Academy diye bir test teknikleri merkezi var ve şiddetle öneriyorum ben çok memnun kaldım hala da devam etmekteyim. +20 puan garantileri var ve alamadığımız taktirde diğer dönem kursu ücretsiz alabiliyoruz.Ben deneyeceğim bakalım,güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum: ) Görüşmek üzere
Merhaba bende KPDS ve UDS ye bu dönem gireceğim,eğer istanbulda yasıyorsanız Beyoglunda Pera Academy diye bir test teknikleri merkezi var ve şiddetle öneriyorum ben çok memnun kaldım hala da devam etmekteyim. +20 puan garantileri var ve alamadığımız taktirde diğer dönem kursu ücretsiz alabiliyoruz.Ben deneyeceğim bakalım,güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum: ) Görüşmek üzere
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme