Herkese merhabalar arkadaslar, Sitenizin her daim takipcisiydim her takildigim konuda sizlerin büyük yardimini gördüm. suan bilgisayarimda yasadigim bir sorun var ve icinden cikamadim. sanirim bu sorun icin en dogru alan burasi.
Bilgisayarimin cd rw si bozuldugundan bir sata ve ide baglantilari olan bir kutu aldim. icerisindeki kablolarla hem IDE hem sata baglantisi yapilabiliyor. Benim bu asamadan sonra yasadigim sorun ise sudur ; elimde bulunan NEC DVD RW yi bu kutuya IDE baglantisi ile bagladim. cd ve dvd okumada her hangi bir sorun yasamiyorum fakat, cd yada dvd yazacagimda %8 den sonra nero yazmiyor ve hata verip kapatiyor. 3 güne yakindir 30dan fazla sitede bu soruna cözüm aradim ama sonucda degisen bir sey olmadi. NEC 3550A bendeki dvd rw bu. firmware sini gündelledim, Jumper ayarini Master yaptim, bilgisayardaki tüm usb erisimlerini tek tek denedim ki bu bana 8 cd ye mal oldu :) suana kadar 12 ye yakin cd yaktim. cd cok da önemli degil. sadece sonuca ulasamamak kötü oluyor malesef. neronun yani sira media player, imgburn, Ultra Iso, Ashampoo gibi cd yazma programlarini da ayrica denedim.
Konu hakkinda bir fikri olan, sunu da yaparsan belki olur yada bunun kesin cözümü budur diyebilecek kimse var mi acaba ? Ins bir sonuca ulasabiliriz. Simdiden tesekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme