Driveri Birde şu şekilde tanırmısın Öncelikle bilgisayarıma sağ tıkla yöneti seç
Aşşagıda bulunan resimler temsili ve örnekdir. Sendede eger orada soru işareti gözüken yer var ise listede gözüken donanımın cdsini takarak aşşagıdaki resimlere göre git..
usb2.0 wlan driverini yüklemek içinde aynen TP-Link TL-WN422G wirelees adepter cdsini tak ve aşşagıdaki resme göre devam et. Bu aygıt yöneticisinden driver yüklemek oluyor bu şekilde denermisin?
bazen ama adamda cd yoksa bu dediğin işlem olmuyo
daha öncede denedim olmuyor maalesef usb02 wlan driver lazım
Not: USB 2.0 Yazıyor ise sıralamayı takip et..
Service Pack sürümünü kontrol et. Muhtemelen Service Pack 1 Yazıyordur. Service Pack 2 yüklersen sorunun düzelecektir.
Anakartın üretici sitesine gir yada anakart cdlerin duruyor ise cipset driverini filan güncellemen gerek.
Service Pack kaç oldugunun nereden bakılacagı bilgisayarıma sag tıkla özellikler seçenegini seç karşına çıkan pencerede en altta yazıyor.
Service Pack 2 OLmadan Kimi usb donanımları filan kesinlikle tanımaz.. Örnegin usb harddiskler gibi..
service pack 3 cipset driveri güncel yeni formatladım
dostum ozmn aldıgın parçanın sitesine gir ordan bi bak
Aslında su foruma TeamViewer ile destek adında bir başlık açmak gerek:) teamwier şifresini verene girip yardımcı olcaksin:)
:D işte herkes sen değilki yardımcı olcz diye girerler sonrası malum :D cok salon arkdslr ya yardımcı olmya calstgınız için.... yapamıcam galiba ben bunu gidip iade edeyim bari :S
Özel msjını oku
Bu arada temwier gibi programlarla baglanmak isteyenlerden korkma:) o şifre her programı kapatıp açdıgında değşir baglanamaz:)