Şimdi Ara

USB Wireless Adapter Sürücü Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
24.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet, üstteki ekli resimleri incelersen orada göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunnyX

evet, üstteki ekli resimleri incelersen orada göreceksin

Sistem aygıtları dedim. Aygıt yöenticisi anladınız galiba.

En allta olur yeri değişmediyse
  • hmm yok bilinmeyen sadece bir aygıt var oda universal serial bus bölümünde
  • peki sen driverleri hangisine tanıtmaya çalışıyorsun universal serial bus altındaki ünlemli aygıtamı
    yoksa diğer aygıtlar altındaki blinmeyen aygıtamı
  • Wireless usb adapter'ı takıyorum, 1-2sn diğer aygıtlar bölümünde görünüyor, tıklayamadan Universal Serial Bus'a geçiyor. ardından Diğer aygıtlar bölümü kayboluyor. Anlayacağınız usb bölümü altındaki Bilinmeyen Aygıt'ı tanıtmaya çalışıyorum.
  • Bende de var model ed-199, sürücü konusunda epey sıkıntı yaratıyor ve genelde win de hep sorun çıkıyor.. en sonunda uygun driveri bulup çalıştırdım. sürücüsü realtek rtl8187L. uygun sürücü senin cipsetine göre sagem... Bu linki incelemediysen bir bak...

http://www.drivermax.com/driver/update/Network-Adapters/ZyDAS/-ZD1211-IEEE-802.11b-g-USB-Adapter
  • sagem olmaz ise ZyDAS'ı dene birde..
  • Geç bir cevap ama bir de bu sürücüyü deneyebilir misin? Win7 64 bit için kullandığım sürücü.

http://www.dosya.tc/server13/i5rmgB/InsDrvTemp_USB-1.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 5 Nisan 2012; 10:35:21 >
  • konu eski belki ama bu driver ı benim gibi arayanlar olcaktır hiç bi yerde yok edup driverlarını arayanlar burdan bulabilirler
    http://www.mediatek.com/_en/07_downloads/01_windows.php
  • tüm arkadaşlara selamlar.

yaklaşık 3 yıl önce a500 19w laptop aldım sorunsuz ve sıkıntısız kullandım. taki cumartesi gününe kadar.

sorunuma gelince. batryayı sökmüş şekilde oyun oynarken yanlışlıkla şarj kablosunu çıkartım ve bilgisayar kapandı.
    şarj kablosunu yerine taktım bilgisayarı açtım fakat bilgisayar tekrar kapandı bende bilgisayar ısındıgı için kapandıgını düşündüm (aldığımdan beri temizlik yapılmadı ve son 5 aydır ısınma başladı normal)
    bilgisayarı soguttuktan sonra tekrar açtım her şey normaldi fakat wifi çalışmıyordu (ışığı yanmıyor, olay öncesi wifi açık konumdaydı.ayrıca 1 saat önce wifi bağlantısı ile internete girdim)
    bunun üzerine wifi tuşunu açtım kapadım olmadı. fn+f8 yaptın hiç görüntü olmadı, sistemi 4 gün önceye geri yükledim olmadı, aygıt yöneticisinden konturol ettim sorum yok
    yinede wireless kartın son driver'nı buldum yükledim olmadı, bilgisayar yönet kablosuz ağı durdur başlat yaptım olmadı, wireless network adapter kaldır dım kurdum olmadı,
    güncelledim olmadı, yani aklıma gelen ne varsa yaptım olmadı.
    şu anda config free den wifi tuşunu açıp kapayınca açık ve kapalı ibaresini görüyorum tuş çalışıyor. kablolu internete bağlanıyorum. yaptığım bütüm sorun giderici uygulamalar sonucu wifi açık değil şeklinde uyarı alıyorum.

konu hakkında bilgisi olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa msg bekliyorum. 2 gündür uğraşıyorum çıldıracağım.

yardımlar için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.