Şimdi Ara

USB WİFİ (DESKTOP-LAPTOP USB WİRELESS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜM ÜRÜNLERİM DEĞİŞİKLİK AMACIYLA DÜKKANIMDAKİ ÜRÜNLERİN BENZERİ VEYA O KATEGORİDE İLGİMİ ÇEKEBİLECEK CIHAZLARLA TAKAS OLABİLİR TAKAS TEKLİF EDECEK ARKADAŞLARIN ÖNERECEKLERİ CIHAZIN DURUMUNU VE ARADA VERİLECEK YADA ALINACAK FARK VARSA BİLDİRMELERİNİ RİCA EDERİM
    İYİ FORUMLAR.
    ----------------------------------------------------------

TP-LINK MARKA USB GİRİŞLİ WİFİ CİHAZ

USB WİFİ  (DESKTOP-LAPTOP USB WİRELESS)

------------------------------------------------------------------------
    SKYSTAR WİFİ ANTEN SATILDI
    --------------------------------
    WİFİ ANTEN
    ANTENİ 6DBİ'DIR
    ÇEKİM GÜCÜ 1500MW 'DIR

İLGİMİ ÇEKEBİLECEK BENZERİ CİHAZLAR VE ELEKTRONİK ÜRÜNLER İLE TAKASLIKTIR.

TEKLİFLER PM'DEN:
    TEKLİFLERDE LÜTFEN: İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNÜ / VERECEĞİNİZ ÜRÜNÜ / VERECEĞİNİZ ÜRÜNÜN KOZMETİK VE GENEL DURUMUNU / ARTI/EKSİ PARA DURUMUNU MUTLAKA BELİRTİNİZ....

-------------------------------------------------------
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=701198
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihli52 -- 31 Temmuz 2011; 14:12:27 >

• Hocam wifi için ne kadar istiyorsun..
  • parayla satmak isterseniz haberimiz olsun...iyi takaslar
  • alttakinin sadece anteni için ne istersiniz
  • ürün takaslık parça parça veya bütün satılmıyor
    teklifleri lütfen pm'den yapalım.
  • kardeş ederde ne kadar olduğunu yazarsan ona gore teklıf olur
    bı takas rakambedelı bıcmen şart
    ılgılenırsen dukkan ılanlarıma bakıver
  • ewet takas bedeli lazım. neye göre teklif vereceğiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz USB hub
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deko1905

kardeş ederde ne kadar olduğunu yazarsan ona gore teklıf olur
    bı takas rakambedelı bıcmen şart
    ılgılenırsen dukkan ılanlarıma bakıver

merhaba takas için birçok teklif geliyor isteyen internetten yaklaşık bir fiyat belirleyip teklifini yapıyor
    tüm ürünlerim takaslık ve fiyat yazmadığım halde birçok alışverişim var eğer fiyat yazıcak
    olsaydım ürünlerime satılık takaslık yazardım formda birçok fiyat yazılmamış takaslık ürün var bir
    takas rakam bedeli yazılması uygun olabilir ama şart olduğunu zannetmiyorum iyi forumlar.
  • arkadaşlar bu cihazlar artık media markta satışta 65 lira civarı arayan varsa alabilirler
  • 65 lira pahalı yahu.O paraya alfa 2w satıyorlardı.
  • bu modeller 37 liradir arkadaslar normali 40 diyelim ona göre teklif takasinda bulunun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_iBoLee

bu modeller 37 liradir arkadaslar normali 40 diyelim ona göre teklif takasinda bulunun..

kimseyi kandırıp yüksek fiyat falan istediğim yok ürünün fiyatıyla ilgili bilgilere herkes internetten ulaşabilir.
  • Alfa aldım sıfır 80 lira faturalı garantili 2w nhr yeni modellerinden cekim gücü mükemmel acık alanda 8 10 km den ağ buldu 4 5 tane anten 7 dibilik orjinal alfa antenle birlikte bence iki kat daha verin alfa alın derim

önceden tp link kullanıyordum zor zoruna bir diş cekiyordu bunla sinyal %60 %80 arası oynuyor benzilikten alıyom araya kamyon gecse bile yayın kesilmiyor verilen paraya deger

alfanın çakmasıda var bilginize 50 liraya yan sanayi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacar978

Alfa aldım sıfır 80 lira faturalı garantili 2w nhr yeni modellerinden cekim gücü mükemmel acık alanda 8 10 km den ağ buldu 4 5 tane anten 7 dibilik orjinal alfa antenle birlikte bence iki kat daha verin alfa alın derim

önceden tp link kullanıyordum zor zoruna bir diş cekiyordu bunla sinyal %60 %80 arası oynuyor benzilikten alıyom araya kamyon gecse bile yayın kesilmiyor verilen paraya deger

alfanın çakmasıda var bilginize 50 liraya yan sanayi

SKYSTAR WİFİ ANTEN SATILDI

formda herkesin ürünler hakkında yeterince bilgisi var bilmeyen internetten araştırıyor
    zaten satılmış olan bir ürün için gereksiz yorum yapıp kimse birşey bilmez anlamazmış
    gibi bayağı akıl veriyorsun ayrıca skystar kullanmadan diğerinin daha üstün olduğunu
    nereden biliyorsun bence önce araştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.