Şimdi Ara

USB vantilatörü takınca ses gidiyor! :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde USB vantilatör aldım 10 liraya. Malum havalar ısındı dursun bi kenarda diye. Çin malı basit bi şey biliyorsunuzdur zaten.
    Kasanın yanındaki USB'den bağlayınca çalışıyor haliyle. Ama bazen çalıştırınca bilgisayarın sesi kesiliyor. Kati suretle ses çalmıyor bilgisayar. Winamp, media player, KMP ya da internetten video izlemelerinde. Bütün sesler kayboluyor bir anda.
    Resetleyince düzeliyor sonra.
    Ama mesela vantilatörü her çalıştırdığımda olmuyor bu mevzu. Bir oluyor bir olmuyor mesela. Bazen vantilatörü bi kaç kere aç kapa yapınca oluyor.

Ses kartım yok, Asus P5LD2 anakart kullanıyorum.

Nedendir sizce? Bir çözümü var mıdır?

• usb vantilatör şarj cihazı vbg. çevre birimini çalıştırmak anakartınıza zarar verebilir bu yüzden kullanmamanız gerekmektedir , bu tip çevre birimleri güney köprüsüne aşırı akım bindirmekte..

karar sizin..
  • Bu riski aldım aslında biraz. Bir müddet kullandım bir şey olmadı şimdilik. Elbette olmayacağı anlamına gelmiyor bu.
    Uyarınız için teşekkürler.

Çözüm öneriniz var mı?
  • vantilatöre hoparlör bağla.

şaka bir yana belki aşırı yüklenmeden bilgisayar koruma amaçlı ses kartını devre dışı bırakıyor olabilir.En iyis bim i takip et al bi ayaklı vantilatör 15 liraya yazı geçir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeamBeam

vantilatöre hoparlör bağla.

şaka bir yana belki aşırı yüklenmeden bilgisayar koruma amaçlı ses kartını devre dışı bırakıyor olabilir.En iyis bim i takip et al bi ayaklı vantilatör 15 liraya yazı geçir.

Hali hazırda ayrı bi vantilatör var zaten evde.
    Alternatif çözüm önerileriniz güzel de, önemli olan bu sorunu çözmek :)

Çözülemeyecek bi şeyse kullanmayacağım zaten, hem riski de var zaten yukarıda arkadaşın dediği gibi.

• Ben de PSU'dan olabileceğini düşünüyordum ama emin değildim.
    10 liralık bi şey için PSU masrafına gerek yok.
    Neyse teşekkürler arkadaşlar. Muhtemelen kullanmayacağım ya da 5 liraya bi USB uyumlu fiş alacağım onu kullanacağım artık prize takıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.