Şimdi Ara

usb to ide kablo ile dvd writer kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopumdaki dvd writer dvd kalite testi yapmıyor. Sanırım bu özelliği desteklemiyor. Bunun için yeni nesil hızlı bir dvd almaya karar verdim. Fakat laptopta bildiğiniz gibi ancak usb'den bağlanyı yapabiliyoruz. Ben ide dvd writer alsam ve usb to ide kabloyla usb'den bağlasam bilgisayar dvd writer'ı ne olarak görür? Normal bir dvd olarak mı? Yoksa bir depolama aygıtı olarak mı? deneyen var mı böyle birşeyi.

• Çıkarılabilir depolama aygıtı olarak görüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Çıkarılabilir depolama aygıtı olarak görüyor.

peki nero(veya başka bir program) nasıl yazıyor? Ben normal dvd writerlarda yaptığım herşeyi yapabilecek miyim?
  • evet yaparsın.
    harici kutuların içindeki elektronik kısım zaten usb to ide convertor dur.

everest in harici kutusu var zamanında hepsiburada da satılıyordu fr837 idi galiba modeli. hem ide hem de sata destekliyor.
  • arkadaşım, yabancı bir sitede gördüğüm bir idei sata 1/2 to usb adaptörü vardı, adamlar usb portuna bu adaptörle aynı anda hem 3.5" lik bir sabitdisk(sata), ve ide bağlantılı bir dwd-rw takmışlardı. bende netsipariş.com adresinden bu adaptörün muadilini temin ettim. ve eski masa üstü bilgisayarımda bulunun LG 52X32X52 CD-RW Cihazını takabildim şimdilik sorunsuz çalışıyor, senın sruna cevap olarak şunu söyliyebilirim; normal bılgısayarın surucusu gıbı goruo sadece bılgısayar acılınca tanıması ıcın zaman gerekıyo bska bır sorun yok bıldıgım kadarıyla...
  • bende bunu merak ediyordum aslında. daha nce hiç yapan duymadım ama mantıklı geldi ve harici kutulara hdd takılıyorsa dvd rw de takılır diye düşünmüştüm demekki yapanlar varmış

laptop dvd, cd felan seciyor ilerde bir kutu alsam hem hdd hemde dvd rw işimi görecek şekilde kullanabilirim sanırım.

Bu iyi bi haber
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.