usb otg(on the go) özelliği olan yurt dışından alabileceğim hangi telefonlar var? nokia n8 e baktım kitleniyo diyolar telefona yurtdışından alcağım için garantisi yok
C7,C6-01,Samsung Galaxy S II
başka telefon varmı galaxs s2 ne zaman çıkıyo çıkmadı diye biliyorum
on the go derken?
telefona usb den flash disk harddisk vb. Bağlayabilme özelliği
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade telefona usb den flash disk harddisk vb. Bağlayabilme özelliği
Nokia'nın yeni nesil Symbian cihazlarının tamamında olan bir özellik. C6-01, C7, E7 ve N8'de var. Galaxy S II'de de bu özellik mevcut. Ucuz olsun isterseniz C6-01 ihtiyacınızı karşılar.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
başka telefon varmı galaxs s2 ne zaman çıkıyo çıkmadı diye biliyorum
Nisan ayı gibi yurtdışında,yazın burada satılması bekleniyor.
açıkcası fazla para vermemek için yurtdışından alcağımı yazdım önemli olan sorunsuz olması lazım zaten telefon olarak kullanmayacağım bir robot devresini ayarlamak için kullandığım laptop artık çok hantal kalıyo zaten usb otg desteği var iphone desteklemiyo demi bu arada n8 alsam sorun çıkartmasından korkuyorum
amerika menşeili firmaların hangi telefonu var usb otg destekli
Nokialardaki çok kullanışlı değil bence. Çünkü sadece fat32 görüyor. Kendi belleğinizi fat32 yapabilirisiniz ama başka bir yerden alacağınız bellek veya harddiskler NTFS olacaktır genelde ve kullanamayacaksınız. Bunu göz önünde bulundurun alırken.
quote:
Orijinalden alıntı: kesbi Nokialardaki çok kullanışlı değil bence. Çünkü sadece fat32 görüyor. Kendi belleğinizi fat32 yapabilirisiniz ama başka bir yerden alacağınız bellek veya harddiskler NTFS olacaktır genelde ve kullanamayacaksınız. Bunu göz önünde bulundurun alırken.
Ne anladım bu işten
zaten bellek değil bi usb ara kablo takıcam zaten hepsinin formatı değiştiriliyo format atarak ben aktarım daha hızlı diye exfat yapmıştım 32gb flashdisk imi ama hala kimse soruma cevap vermedi
nokia x3-02 ve x2'de de usb on the go özelliği var bunlara da bakabilirsin
ama illa dounmatik olsun dersen bence en uygunu c7
c7ile n8 arasında 50$ fark var zaten
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim on the go derken?
Ahh Berk ahh :-D
Nokia'nın yaptığı güzel şeyler de var ☺
Olsun yunus yinede gözüme giremez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme