USB bellegimle ilgili bir sorun yasiyorum. Bilgisayara ilk taktigimda bilgisayar onu goruyor, gayet normal bir sekilde icinde tum dosyalarim var, erisim saglayabiliyorum. Ama ne zaman ki birsey kopyalamaya, yapistirmaya, kesmeye yani kisacasi onunla herhangi bir islem yapmaya calistigimda birden donuyor (isleme basliyor (ornegin kopyalamaya) ama bitiremiyor orda dona kaliyor). Sonra yaptigim islemi kapatip USB'me bakinca FAT32 ye gectigini gordum. FAT32 li haliyle tiklayinca da bombos gorunuyor USB.
ilk taktigimda:
herhangi bir islem yapmaya kalkistiktan sonra:
Not: cmd ile islem yapamiyorum cunku FAT32 ye gectikten sonra ornegin f: de ise, f: yazdigimda cmd onu gormuyor bulamiyor. ilk taktigimda kopyalama yapistirma yapmadan cmd ye gittigimde (daha FAT32 olmadan) o cmd de yaptigim islemden dolayi yine FAT32 oluyor. Nasil icinden cikabilirim bilmiyorum.
Denedigim ve sonuc alamadigim yontemler: ---- sag tiklayarak winrar arşivi oluşturma ---- cmd de; f: attrib -h -r -s /s /d f:*.* ---- Klasör Seçenekleri> Görünüm > Korunan işletim sistemi dosylarını gizle seçeneği ni kaldirarak FAT32 li halde klasorde en azindan birseyler elde etmeye calistim fakat klasor her zaman bombos FAT32 li haliyle. ----
Icindeki dosyalarimi o usb'den almam gerekiyor, eger yardim edebilecek biri varsa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
guncel tutma
Ayni sorunu ben de yasiyorum nasil duzeltilir bilen var mi?