Şimdi Ara

USB ile olan bağlantı Hotspot'tan daha yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu nereye, nasıl bir şekilde açacağımı gerçekten bilemedim, google'dan da nasıl yardım alacağımı bilemedim. Değişik bir sorunum var ben mobildeki internetimi laptopta kullanıyorum mesela hotspot ile kablosuz wi-fi olarak bağlandığımda 4.5G'den 50 mbite kadar hız alabiliyorum ama hotspot kapatıp USB ile bağlanınca hızım 1-2 mbit arasında çok ağır, çok yavaş normalde kabloluda daha hızlı olması gerekmez mi ne yapabilirim acaba?


    TELEFON: Lenovo Vibe p1m



  • Forum yönetimini savunmuyorum, lakin koyun tabiri ile hakaret niteliğinde bir üslupla nasıl mesaja başlıyabiliyorsunuz anlamıyorum.

    Teşekkür ederim tüm mesajları tek tek göstererek bilgilendirmede bulunduğunuz için. Forum yönetiminin ,tüm ekibin çoğunluğunun güç zehirlenmesi yaşadığı aşikar.

    Mesut Bey'in ve konuyu açan mühendis kod adlı kişinin çıkar doğrultusunda yanlış konuşmaları da kabul edilemeyecek türden bu tarz büyük bir firmaya yakışmayacak davranışlar. Mesut Bey'in aklıevvel,vitaminsiz tabirleri kabul edilebilir değil.

    Yanlış anlaşılmasın ben forum yönetimini savunmuyorum, ben yanlış yolda gittiklerini yaptıklarının yanlış olduğunu düşündüğümü söyledim. Bu arada Amazon ile ilgili ortalıkta dolaşan fotoğrafların aslını diğer hallerini şimdi görebilmiş oldum sayenizde teşekkür ederim.

    En son paylaştığınız linkler çalışmıyor sanırsam uçurulmuş.

    Sözleşme metninin apar topar değiştirilmesi de TCK'ya karşı bir savunma hamlesi sanırsam.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.