Şimdi Ara

USB HDD masaüstünde göremiyprum YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar usb bağlantılı harddiskimi göremiyorum aygıt yöneticisinde var bilgisayarımda yok içeriğine nasıl ulaşabilirim...ÇÖZÜM YOLU ACİL? USB HDD masaüstünde göremiyprum YARDIM...
     USB HDD masaüstünde göremiyprum YARDIM...

• Bilinmeyen disk yazıyor formatlayıp içeriğinide kaybetmek istemiyorum...Bilen varsa yardım etsin
  • ZAFERC35 Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle kesinlikle format, biçimlendirme vs. yapmayın. Şu durumda diskte donanımsal bir problem yoksa verinizi almak çok kolayken biçimlendirme yaparsanız işkenceye dönüşür. Ayrıca %100 kurtarma yapamazınız.

Şu durumda diskin MBR kaydı bozulmuş veya okunamıyor anlaşılan.
    Find and Mount programı ile diski taratın. bölüm silinmemişse mount eder bilgisayarımda eskisi gibi görünür. Bu şekilde verinizi başka biryere kopyaladıktan sonra diski biçimlendirir veriyi tekrar aktarırsınız.
    Şu haliyle tamir edebilir miyiz diye sorabilirsiniz. Fixmbr diye bir yöntem var ama riskli. ilk söylediğim daha güvenilir.

Eğer program tarama yapmazsa veya başlayıp bitiremezse diskte donanımsal bir problem var demektir.
  • Sağol kadeşim sorunu hallettim söylediklerinide yaptım sorun donanımla ilgiliymiş hdd nin arkasındaki jumper soketindeymiş kısa devre vardı onu düzelttikten sonra hdd yi gördü. Verdiğin bilgiler için teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.