Şimdi Ara

USB Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hadi WebCam, JoyStick fln görüyorda, şu Mp3 Player'ı bi okutamadım.

MTP Device oalrak arattım. Yok yok.. Hiç biri açmıyor.
    Bu arada Windows xp kullanıyorum.

USB Görmüyor

USB Görmüyor

USB Görmüyor

USB Görmüyor

• mp3'ün driver'ini kurdunuzmu ?
  • MP3 player' ı daha önce bilgisayarınıza takıp direkt çıkartırsanız muhtemelen kalıntılar kalmış olabilir. Bunun size tavsiyem Device Manager' a girip mevcut usb portlarının driverlarını kaldırarak bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başlama esnasında bilgisayarınız tüm usb portlarınızın driverlarını otomatik olarak yükleyecektir. Bundan sonra problem kalacağını sanmıyorum.

İkinci bi yöntem ise mp3 player' ın konfigrasyonlarında USB modu diye bir şey olabilir. Onu da açmanız yeterli olacaktır. Bu mod her mp3' de olmaz ama ilk yöntem işinizi çözecektir.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nightmare**

mp3'ün driver'ini kurdunuzmu ?

CD'si yok, arkadaşımın laptop'unda gözüküyor ama benim pcde gözükmüyor

quote:

Orijinalden alıntı: davutemre

MP3 player' ı daha önce bilgisayarınıza takıp direkt çıkartırsanız muhtemelen kalıntılar kalmış olabilir. Bunun size tavsiyem Device Manager' a girip mevcut usb portlarının driverlarını kaldırarak bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başlama esnasında bilgisayarınız tüm usb portlarınızın driverlarını otomatik olarak yükleyecektir. Bundan sonra problem kalacağını sanmıyorum.

İkinci bi yöntem ise mp3 player' ın konfigrasyonlarında USB modu diye bir şey olabilir. Onu da açmanız yeterli olacaktır. Bu mod her mp3' de olmaz ama ilk yöntem işinizi çözecektir.

Saygılar...

Format attığımdan beri hiç, Mp3 playerımı görmedi.

Elimde 2 format cd'si var, dierğ ile kurarsam görüyor, bu xp sp4 ile kurunca görmüyor.

Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.