Şimdi Ara

usb girişli lcd/led TV'ler ile usb'li wireless klavye mouse çalışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklıma takildi almaya karar verdim 46c6730 samsung ... wifi mouse klavye nin usb dongle aparatini,tv'nin usb cikisina taksam calisirmi? hdmi ile de ötedeki odaya(arada duvar var) pc (deskobuma) baglanti cekecegim... ne dersiniz,calistirirmi? cunku deskobun (pc) usb cikisina mouse ve klavyenin usb aparatini taktimi oteki odada fonksiyonu calismiyor... acaba lcd tv nin usb cikisini bu isimi gorurmu?
    bilenlerin bilgisini alayim istedim...
    tesekkurler....

• tvlerde bulunan usb portları sadece film izleme veri aktarımı( yetkili servis tarafından yazılım vs..) mp3 jpegleri destekler. WİFİ çalışması için yani dediğiniz gibi bir klavyenin çalışması için işletim sistemi bünyesindeki bir usb port olması şarttır. Yani windows xp, vista, mac, vs...... gibi. Dikkat ederseniz klavye masuselerde bu ibare yazılıdır xp destekler vsta destekli diye.. Yani sizin takacağınız usb'de normal usb deki gibi yazma ve okuma özelliği yanı sıra 5 volt desteği standart. Onun dışında herhangi bir işlem yani mp3 film fotoğraf herneyse neyi desteklerse onun dışında bi işlem yapamazsınız. en fazla usb portundan çalışan laptop fanı gibi sadece elektriğe ihtiyaç duyup çalışan sw ihtiyacı olmayan ürünleri kullanırsınız. Tşk......

Tuncay KIRIŞ
  • ben usb adaptörü orjinal almadım.çalıştırmadı.philps 7965 led tv için diyorum.orjinalleri çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris347

aklıma takildi almaya karar verdim 46c6730 samsung ... wifi mouse klavye nin usb dongle aparatini,tv'nin usb cikisina taksam calisirmi? hdmi ile de ötedeki odaya(arada duvar var) pc (deskobuma) baglanti cekecegim... ne dersiniz,calistirirmi? cunku deskobun (pc) usb cikisina mouse ve klavyenin usb aparatini taktimi oteki odada fonksiyonu calismiyor... acaba lcd tv nin usb cikisini bu isimi gorurmu?
    bilenlerin bilgisini alayim istedim...
    tesekkurler....

KARDEŞ TV NİN USB GİRİŞİ SEDECE FİLM İZLEMEK İÇİNDİR.SENİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞIN ŞEY ASLINDA ÇOK BASİT. BEN 55 TL YE LOGİTEC MARKA KABLOSUZ KLAVYE-MAUSE SET ALDIM.ABARTISIZ 10 METREDEN CANAVAR GİBİ ÇEKİYO.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.