Bildirim
usb flash belleği veya usb hdd i destekleyen linux hangisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşım ben suse 10.1 kullanmıştım (artık pardus-2007 ile devam ediyorum.) usb hdd ve sd kart okuyucu gayet iyi çalışıyordu. şu an kullandığım pardus-2007'de de usb hdd ve sd kart okuyucu gayet iyi çalışıyor. ancak usb flash belleğim yok. sorun çıkacağını düşünmüyorum. -
sizce hangisini kurmalı susemi pardusmu
susenin türkçe desteği varmı -
Bence pardus kur. -
pardus kurun herşeye tam destek :D -
pardus usb destekliyormu bu gerek bana -
pardusun usb desteği var. Faremi, yazıcımı ve usb hdd'mi ve usb disket sürücümü gayet iyi tanıyor. şu anda sadece webcam'de sıkıntım var. Suse'nin Türkçe desteği tabii ki var ama pardus kadar geniş kapsamlı değil tabii. pardus 2007 RC sürümünü indirip bir dene istersen. sonuçta tek cd. zararın olmaz. Ben suse'yi DVD olarak siparişle getirtmiştim. -
mehmet arkadaşım suse den pardusa geçtin farklarını paylaşırsan sevinirim -
geç cevap için özür dilerim. Suse ve pardus arasındaki farkları açıklamak konusu , her ikisinide çok detaylı bir şekilde incelemediğim için şu anda zor. ama ikisinde de çalışmayan bir donanım eksikliği mevcut değil. ben sadece internete kablosuz olarak bağlanıyorum, dolayısıyla kablosuz modemi görmesi benim için yeterli. sorularınız olursa bilgim kadarıyla cevaplamaya çalışırım. -
Bunun Linux dağıtımlarıyla ilgisi yok. Güncel çekirdek kullanan bütün dağıtımlar usb aygıtlarını tanıyacaktır. Ben 2.6.18 çekirdek ile Debian kullanıyorum. Usb 300GB hardisk, 1GB ve 2GB flash bellek, dijital kamera ve nokia hafıza kartlı bir telefon vardı bir arkadaşın takar takmaz tanıdı. Üstelik Linux un usb sürücüleri çok performanslı. Win de 1 GB lık dosyayı flash a yazmak 10 dk sürüyor. Linux ta ise 3-4 dk civarında. -
tşkrl mehmer
benim bilmek istediğim pardusun deposunun zenginliği.Yardımcı programları çok mu?
videoedit prog. varmı v.s?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X