Şimdi Ara

USB DISKTEN FULL XP ÇALIŞTIRMA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
59.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende baya uğraştıydım lanet bişi benim verdiğim linkten mi çektin xp yi benim bütün derdim s videodan film aktarıp izlemekti hdd olmayınca 1 tane daha naparsın :) birde şu ide sata kısmının fotosunu çeksene bi göz atiim mesela bendeki lanet anakart dvd romu çıkarınca usbden boot etmio drek mavi ekrana düşüo xp yazısı görününce başa bela yaw kurduk kullanioz ama ağır aksak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitefang07 -- 24 Eylül 2012; 1:48:29 >
  • Evet evet. win xp sp3 senin verdiğin linklerden çektim ve senin gönderdiğin editli dosyaları iso nun içine atıp yeni iso yaptım.

Valla üşenmedim tek tek resmini çektim biosun sayfalarının :)

Linkini yolluyorum direk tıklayıp indirebilirsiniz.

http://www.loradizayn.com/others/bios-resimler.zip

Bir arkadaş şu bios fotolarına bakarak ayarlamaları nereden ve nasıl yapacagımı tarif edebilir mi?

Şimdiden teşekkürler tekrar.
  • hocam geç oldu sende benim gibi taktın mi yapcam modundasın anlıyorum bi uyku çekelm yarın söz öğleye bakacm kafam doldu 3 gündür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanbuyuk

Evet evet. win xp sp3 senin verdiğin linklerden çektim ve senin gönderdiğin editli dosyaları iso nun içine atıp yeni iso yaptım.

Valla üşenmedim tek tek resmini çektim biosun sayfalarının :)

Linkini yolluyorum direk tıklayıp indirebilirsiniz.

http://www.loradizayn.com/others/bios-resimler.zip

Bir arkadaş şu bios fotolarına bakarak ayarlamaları nereden ve nasıl yapacagımı tarif edebilir mi?

Şimdiden teşekkürler tekrar.

9. resimdeki emulation ı harddisk yap
     USB DISKTEN FULL XP ÇALIŞTIRMA
    [/url]

11. resimdeki bood device sıralamasını 1. Dvd rom 3mgcr olan 2.Kingstoon şeklinde yap ve başka bir hard disk takılı olamasın sisteminde. sistemde sadece flash disk ve dvdrom olsun
     USB DISKTEN FULL XP ÇALIŞTIRMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitefang07 -- 24 Eylül 2012; 12:55:55 >

• Sagolasın kardeşim,

ama malesef. dediğin şekilde de yaptım ama sonuç yine aynı hata..

Bilgisayarda zaten sadece usb bellek takılı. HDD yok yani.

Bios u da güncelledim ama bir faydası olmadı..

Artık çarelerin tükendiği yerdeyim yavaş yavaş :)

Bu arada hiç bir mantığı yok ama "usb klavye" kullanıyorum.. Herhangibir şekilde ondan etkilenmesi söz konusu olabilirmi? Artık sebep bulamıyorum düşünecek :)
  • quote:

Sagolasın kardeşim,

Bu arada hiç bir mantığı yok ama "usb klavye" kullanıyorum.. Herhangibir şekilde ondan etkilenmesi söz konusu olabilirmi? Artık sebep bulamıyorum düşünecek :)

ami bios lu bi sitem elime geçerse bilki ilk işim deneyip sana haber vermek olacak :D tam olarak yardımcı olamadığım için kusura bakma
    klavyeden olduğunu sanmam ben de usb mouse bağladım kurarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitefang07 -- 24 Eylül 2012; 14:28:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitefang07

quote:

Sagolasın kardeşim,

ami bios lu bi sitem elime geçerse bilki ilk işim deneyip sana haber vermek olacak :D tam olarak yardımcı olamadığım için kusura bakma
    klavyeden olduğunu sanmam ben de usb mouse bağladım kurarken

Olur mu öyle şey tüm yardımların çok teşekkür ederim. Emeğine saglık. :)

• Xp format atma 30 Dakika
    Bu Usb'deki XP sistemi Çalıştırma Kaç Dakika Sürüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080pHD

Xp format atma 30 Dakika

Şimdi yanlış olmasın (Bu Usb ye xp kurma Bootable -yani live değil) bildiğin harddiske kurarmış gibi Xp yi Usb diskine kuruyorsun.Kurulum Flashdiskinin okuma yazma Hızına göre 2-3 saat arası sürebiliyor. kurduktan sonra açılması 3 Dakika falan alıyor. Bütün Programları kurabiliyorsun Kendim için Konuşayım KM pLayer ve media player Klasik kurdum Film izliom.

Her sistemde Çalışan Bootable Xp istiyorsan Hazır olanları var Hİrens boot gibi( Bu kurduğun usb Xp sadece kurduğun Pc de Çalışır )
  • quote:

quote:

Xp format atma 30 Dakika

Şimdi yanlış olmasın (Bu Usb ye xp kurma Bootable -yani live değil) bildiğin harddiske kurarmış gibi Xp yi Usb diskine kuruyorsun.Kurulum Flashdiskinin okuma yazma Hızına göre 2-3 saat arası sürebiliyor. kurduktan sonra açılması 3 Dakika falan alıyor. Bütün Programları kurabiliyorsun Kendim için Konuşayım KM pLayer ve media player Klasik kurdum Film izliom.

Her sistemde Çalışan Bootable Xp istiyorsan Hazır olanları var Hİrens boot gibi( Bu kurduğun usb Xp sadece kurduğun Pc de Çalışır )

peki usb den veya cd den direk çalışan xp var mı? varsa bir link bartpe tarzında olmasın yalnız

• quote:

quote:

quote:

Xp format atma 30 Dakika

peki usb den veya cd den direk çalışan xp var mı? varsa bir link bartpe tarzında olmasın yalnız

Biraz geç oldu amabartpee yi kullanmadım üzerine herhangi bir program kurullabiliyor mu bilmiyorum .Hirens boot un içinde var bootable Mini Xp diye geçiyor. :D ona da program kuramıyorsun diye biliyorum.Kurulu programlarla wirüs taraması falan yaptırabiliyorsun.
    Hirens boot diye google a sor bulursun

• Denycem en azından eskı oyunları emulatorsuz falan oynayabılmek ıcın saol :)
  • linkler olu birisi upload edebilir mi allah rizasi icin rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyaris2 -- 20 Ocak 2013; 20:54:54 >
  • ne yazıkki formata başlamak üzere yeniden başladığında mavi ekran alıyorum sanırım çalışmıyor :(

ayrıca orjinal xp ama bi arkadaşında bahsettiği üzere

[simage]StartType=0 olarak değiştirdim, Tag=3 ü ekledim fakat
    [USBSTOR.AddService] başlığı altında 'LoadOrderGroup = . . . ' diye birşey yok.[/simage]

aynı durumla bende kaşılaştım ama yinede o satırı ekledim acaba eklememelimiydim?

bugün 2.denemeyi
    LoadOrderGroup = . . . satırını hiç koymayarakda denedim.ama sonuç yine hüsran malesef yine dosyaları kopyaladıktan sonra yeniden başladığında windows açılırken anında yeniden başlıyor :A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 28 Şubat 2013; 19:45:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

@sinirsistemim
    kurulum esnasında laptopta usb den bağladığınız hdd haricinde herhangi bir hdd bulunmaması gerekir..

@askadami
    buradan indir

@cabriolet1981

öncelikle iki sistem aynı anda çalışmıyor ama xp çalışırken geri kalan usb girişlerini dilediğin gibi kullanabilirsin..

hocam linkleri güncelleyebilirmisin mümkünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

@sinirsistemim
    kurulum esnasında laptopta usb den bağladığınız hdd haricinde herhangi bir hdd bulunmaması gerekir..

@askadami
    buradan indir

@cabriolet1981

öncelikle iki sistem aynı anda çalışmıyor ama xp çalışırken geri kalan usb girişlerini dilediğin gibi kullanabilirsin..

hocam linkleri güncelleyebilirmisin mümkünse

güncel link:
    arkadaşlar ben bu dosyalarla kurulum yaptım sorun yok.. önemli olan orijinal xp iso su kullanmanız oynanmış yada sonradan service pack falan yüklenmiş olması.. birde usb hdd kullanırsanız daha kesin soruç alırsınız, bazı flash disklerde kurulum gerçekleşmiyor..

• IdontKnoWw arkadaşım, ne güzel insansın!
    Öz ve net anlatımın için teşekkür ederim. Pek vaktim olmadığı için tüm postları okuyamadım. Yorarsam mahsur gör. Bir soru sormalıyım: hazırladıktan sonra spesifik driver kurmadan farklı PC lerde çalıştırınca driver sorunu yaratıyormu?
    Tekrar çok teşekkürler, hoşça kal.
  • bu sadece kurulum cd si normal xp kurulumu gibi kurduktan sonra tanımazsa driverları tanıtıyorsunuz
  • " Bilgisayarınızın başlangıç programı, bölümü ya da seçtiğiniz boş alanı içeren diske erişemiyor. Kur bu sabit disk üzerine Windows XP yükleyemez... "

tam kurulum sırasına gelmişken bu hatayla karşılaştım, ne yapacağım acaba merak ediyorum?

cevap verenlere şimdiden teşekkürler....
  • Çoook uzun bir horttan merhabalar, 2019 da denemek için işe koyuldum ve 2 hafta bununla uğraştım. İlk olarak herhangi bir xp iso da denedim. Eula hatası veriyordu. orjinal bir xp home editon sp2 buldum (cd) ve onun üzerinden yaptım fakat ufak bir hata için çok uğraştım. ben usb ile usb ye kurmak istediğimden rufus aracılığı ile xp iso dosyasını yazdırdım. fakat dll hataları,eula hataları nedeniyle iş çok uzadı. Kurulumu Toshiba a30-203 pentium 4 2.6-3.0 768mb ram lı sistemde 16gb kingston usb3 flash a kurdum. İlk kurulum yaptığımda masaüstüne geldiğimde çok mutlu oldum :) laptopta sata yok. kurulum 8-15dk arası sürüyor. rufus yerine wintoflash programı ile yazdırdığımda başarılı bir kurulum elde ettim. kurarken 5-6 kere driver kurmak istediğinizden emin misiniz uyarısı verdi. hepsine izin ver dediğinizde sorunsuz bir şekilde kurulum bitiyor. laptopta hdd yok. bazen ufak tefek takılmalar oluyor (8-15sn donup kalıyor) genel anlamda bir hdd kadar hızlı. usb nin ömrünü kısaltır mı bilemem. fakat gayet de seri çalışabiliyor. eski laptopu olanlar için birebir bir işlem. kurmak isteyenler için modifiyeli usb dosyalarını aşağıya bırakıyorum. windows xp service pack 2 home editon dosyaları. başka sürümlerde çalışır mı bilemem. deneme yanılma meselesi. Edit: İmla hatası
    s4.dosya.tc
    Usb_Hdd_Kurulum_Dosyalari.rar dosyas�n� indir - download
    https://s4.dosya.tc/server8/mieqnb/Usb_Hdd_Kurulum_Dosyalari.rar.html

virüs total:

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.