Şimdi Ara

USB Disk Ejector : Donanımlarınızı HIZLICA ve KOLAYCA kaldırın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  USB Disk Ejector : Donanımlarınızı HIZLICA ve KOLAYCA kaldırın...

USB Disk Ejector, USB üzerinden çalışan diskleri kolaylıkla çıkarmak ve veri kaybını ortadan kaldırmak için geliştirilmiş ücretsiz bir program. (Açıklama Gezginler'dendir.)

http://quick.mixnmojo.com/downloads?download=USBDiskEjector1.1.2.zip

• Merhabalar hocam.Ben windows 7 kullanıyorum bence böyle bir şeye hiç ihtiyaç yok ben gereksiz buluyorum.Sonuçta bi 15-20 sn beklemek hiç vaktimizi almaz bile.

Haklı değilmiyim hocam.Ama böyle şeyleri ypmak güzel beğendim peki sen kullanıyormusun ne gibi farklılıkları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinx30

Merhabalar hocam.Ben windows 7 kullanıyorum bence böyle bir şeye hiç ihtiyaç yok ben gereksiz buluyorum.Sonuçta bi 15-20 sn beklemek hiç vaktimizi almaz bile.

Haklı değilmiyim hocam.Ama böyle şeyleri ypmak güzel beğendim peki sen kullanıyormusun ne gibi farklılıkları var.

Bu programı ben bugün buldum. Sıkça USB bellek takıp çıkaran insanlar için önemli birşey olduğunu düşünüyorum (benim gibiler). Vallahi içim acıyor şimdi direk çıkarttığım için USB belleklerimi. Vakit kaybetmeyeyim diye USB'ler hasar görmemiştir inşallah...
  • Doğru söylüyorsun senin gibilerin işine çok yarar valla ne yalan söyliyeyim bende 2-3 tane falsh ı öyle bozdum.
    Şimdi siz güvenli kaldırmadan çıkarırsanız bozulur sebebi ise kısa devre yaptığı için.
    Çünkü siz flash diske giden elektriği kesmeden direk çıkarırsanız o yanar ama zamanla belli olur.Mesela bir evin şantelini indirdiğinizde ve terar yüksek bir volt ta açtığınızda ne olur bazı elektronik parçalar yanar buda ona benzer bişi.
  • bence gerekli bir yazılım

bazen harici hardiskimi normal yöntemle kapatamıyorum (antivirus, avafind vb. dosya tarayan programları kapalı tuttuğum halde); mecburen power tuşundan kapatıyorum.... böyle durumlarda da işe yarayabilir...

paylaşım için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.