Şimdi Ara

USB'den Format Atma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 işletim sistemini ( iki farklı siteden, iki farklı versiyon olarak ) indirdim. Windows 7 USB DVD Download tool programı ile USB'ye yazdım. ( rufus programını da denedim. ) BIOS'tan fotoğraftaki ayarları yaptım ve en son fotoğraftaki ekran ile karşılaştım. Nereyi yanlış yapıyor olabilirim?

USB: SanDisk Ultra USB 3.0 16GB
    Anakart: GIGABYTE MA770T-UD3

Hard Disk Boot Priority kısmında yaptığım işlem: http://i.hizliresim.com/j5bvBg.jpg

First Boot Device kısmında yaptığım işlem:http://i.hizliresim.com/BM7R8G.jpg

Bu ayarlardan sonra bilgisayar yeniden başladığında karşılaştığım görüntü :http://i.hizliresim.com/d5gWN4.jpg

USB'nin içeriği:http://i.hizliresim.com/QAO4VV.png

Şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waxx67 -- 20 Haziran 2015; 23:11:54 >

• Usb 2.0 portunda denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimce dosyalar sıkıntılı.
  • Leonidas* kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda usb 3.0 portu yok, indirdiğim iki iso da sıkıntılı olabilir. Yarın farklı bi iso indirip deneyeceğim. USB de sıkıntı olabilir mi acaba?
  • Waxx67 kullanıcısına yanıt
    Eğer USB arızalı olsaydı bilgisayar USByi görmezdi bile.

Dosya hasarlıdır.

USB'ler HDD gibi çalışmadığı için sağlam dosyaya zarar vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas*

Eğer USB arızalı olsaydı bilgisayar USByi görmezdi bile.

Dosya hasarlıdır.

USB'ler HDD gibi çalışmadığı için sağlam dosyaya zarar vermez.

Anladım, farklı bi iso indirip deneyeceğim.
  • Waxx67 kullanıcısına yanıt
    windows açıkken usb bellekteki setup dosyasını çalıştır. bilgisayar kendi kendini boot edecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc de Restart Sorunu !! :(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celibar

windows açıkken usb bellekteki setup dosyasını çalıştır. bilgisayar kendi kendini boot edecektir.

setup'a tıkladığımda uyumluluk sorunu veriyor, başka bi işletim sistemi iso'su indirdim yine aynı şekilde kaldı ekran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waxx67

quote:

Orijinalden alıntı: celibar

setup'a tıkladığımda uyumluluk sorunu veriyor, başka bi işletim sistemi iso'su indirdim yine aynı şekilde kaldı ekran.

Hangi işletim sistemini kurmaya çalışıyorsun yazar mısın buraya (windows 7 nin hangi sürümü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hegamonia -- 21 Haziran 2015; 12:47:38 >
  • Hocam sakın başka birşeyle uğraşmayın. O ekranda öylece bekleyin sadece. İSter yarım saat ister 1 saat. BEnde bu ekranı alıyordum bir sürü şey denedim. En sonunda şans eseri işim cıktı bıraktm pc yi öylece geldigimde ekran gelmişti.

Yani o ekranda öylece bekleyin birşey yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

Hocam sakın başka birşeyle uğraşmayın. O ekranda öylece bekleyin sadece. İSter yarım saat ister 1 saat. BEnde bu ekranı alıyordum bir sürü şey denedim. En sonunda şans eseri işim cıktı bıraktm pc yi öylece geldigimde ekran gelmişti.

Yani o ekranda öylece bekleyin birşey yapmayın

Arkadaşın yazdığını denemekte fayda var.
  •  USB'den Format Atma Sorunu
     USB'den Format Atma Sorunu
    Usb 3.0 dan crea platin me6 marka model bilgisayara format atmaya çalışırken Windows penceresi simgesinde takılı kaldı. Bunun öncesinde cd ile formtlamaya çalışırken görseldeki turuncu ekran hatası verdi. Sizce neden formatlıyamıorum.

• Tamam bekleyince sorun çözüldü,👍

• Şimdede
     USB'den Format Atma Sorunu bu sorunla karşılaştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.