Bildirim
USB ÇIKIŞI OLMAYAN ARAÇ TEYBİNE NE YAPILABİLİR ? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam nerde nasıl yaptırdınız ya ? _____________________________ -
_____________________________ -
Kardeş teybin markası ne onu bi şöyle. Birde arkasına bak giriş yeri varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
Bu işlerden anlayan bir abim kendi arabasına yapmış. 2004 Scenic aracı, kablo uzaması biraz görüntü kirliliği gibi duruyor ama direksiyon kumandası kullanılabiliyor. Mp3 çalar ve telefon bağlanabiliyor. Ben de yaptıracağım aynısını. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Öğrenir
Arkadaşlar bendeki teyp bu. CD AUX yazıyor bende aux çıkışı var olabilir mi ? Yoksa nedir bunun mantığı ? En mantıklısı AUX yaptırmak heralde. Cep telefonundaki veya mp3 playerdaki herşeyi çalabilir değil mi AUX bağlantısı yaptırsam?
aradığın tüm cevaplar bu konuda.
http://forum.donanimhaber.com/m_28470946/tm.htm
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
sende aux var dostum, yapacağın tek iş oto elektrikçiye gitmek, ver 50-60 tl taktır aux kabloyu, bağla telefona telefondan değiştir müziği
aux usbden ve flashtan daha kullanışlı geliyor bana, telefondan şarkının ismini aratıp buluyorsun, ya da canın bi şarkı mı çekti aç youtubedan bağla auxa
Kesinlikle katılıyorum hocam on numara
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Bu işlerden anlayan bir abim kendi arabasına yapmış. 2004 Scenic aracı, kablo uzaması biraz görüntü kirliliği gibi duruyor ama direksiyon kumandası kullanılabiliyor. Mp3 çalar ve telefon bağlanabiliyor. Ben de yaptıracağım aynısını.
Aux mu hocam ?_____________________________ -
Evet. Benim aracım Clio. Kendi Scenic aracı için kablo almış, bağlamış; ses kaybı vs de söz konusu değil. Aynı kablodan alıp bağlamasını rica edeceğim ben de. MP3 çalar takarım, zaten sürekli yanımda mp3 çalar var. _____________________________ -
Sakaryada yapan bir yer bulamadim. Ara kabloyu nerden temin edebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Sakaryada yapan bir yer bulamadim. Ara kabloyu nerden temin edebiliriz
3,5 mm jack alıcaksınız elektrikçilerde bulabilirsiniz
Bugün yaptık benim arabaya da, maliyeti 12 lira

Şu kablodan aldık, 5 tane de ince jak aldık. Bu kablonun bir ucu kesiliyor, 3 jak bağlanıyor ve bantla sağlamlaştırılıyor. 2 jak yedekti bu arada. Teybin arkasında aux bağlantı soketi zaten var, bu uçları bu bağlantıya taktık. Teybin arkasından boşluktan kabloyu salladık, uzattık. Mp3 çaları taktım, ses gayet iyi. 12 liraya mal oldu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
quote:

Şu kablodan aldık, 5 tane de ince jak aldık. Bu kablonun bir ucu kesiliyor, 3 jak bağlanıyor ve bantla sağlamlaştırılıyor. 2 jak yedekti bu arada. Teybin arkasında aux bağlantı soketi zaten var, bu uçları bu bağlantıya taktık. Teybin arkasından boşluktan kabloyu salladık, uzattık. Mp3 çaları taktım, ses gayet iyi. 12 liraya mal oldu.
Hocam araç nedir? 2000 focusa olur mu acaba?_____________________________
-
quote:

3jak dediginiz nedir ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Beyler bu işlerden anlamam, elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Araç Clio. 3 jak dediğimi de 3 ince jak diyerek aldık valla elektrikçiden, tam olarak nasıl bir şey tarif edemem kusura bakmayın.
Şu kırmızı kısmı saymayın, ucundaki şeyden bahsediyorum
. Bunun biraz daha küçük olanı...

Amacım yapılabildiğini anlatmak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ya konu açtım o kadar cevap geldi hala anlamadım arabamın teybinin arkasına sokacağım kablonun ne olacağını
quote:
Ya konu açtım o kadar cevap geldi hala anlamadım arabamın teybinin arkasına sokacağım kablonun ne olacağını
"Ya konu açtım" "nasıl yaparım ya" gibi ifadeler kullandığınız müddetçe tanımadığınız insanlardan yardım almayı beklemeyin._____________________________ EMR Garage
Sipariş&Randevu hattımız
0553 668 92 92
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı