Şimdi Ara

usb cd-rom dan boot...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P3(azıcık eski) bir laptop a windows kurucam. Fakat cd-rom u arızalı!! Usb den veya LAN dan boot özelliği de yok bios da!!
    Sadece disket sürücü var ve bir tanede harici usb cd-rom var... Usb boot desteği olmadığı için harici cd-rom dan kurulum yapamıyorum! Bu bilgisayara nasıl kurulum yapabilirim??

Açılış disketi kullanarak usb cd-rom u dos altında boot ettirebilir miyim mesela? veya aklınıza başka fikirler geliyo mu?

• Selamlar..
    http://www.bootdisk.com/usb.htm
    bu sayfa size yardımcı olabilir.
    Saygılarımla
  • Saol bunu bulmuştum daha önce.. deniyicem ama ondan önce daha pratik ve basit bir yöntem bilen varsa güzel olur...
  • ozaman tek çözüm yolu kalıyor oda hdd den kurmak. bayağı uğraşlı tabii

hdd nin iki parça halinde olması ilk şart. eğer böyleyse hdd şuanda nette biraz araştır dökümanlar var. usb ile bir şekilde xp cd sini hdd nin format atmayacağın kısmına yüklüyorsun. sonra birkaç program vasıtasıyla yapabiliyorsun sanırım. biraz araştır derim
  • ya zaten mesele bilgisayarı açamadığım için usb yi tanıtamamam!!!
  • Bios upload yaparsan boot altına usb-hdd gelir. diğer türlü boşuna uğraşırsın.
  • bios update ini bulamadım cihazın! :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CD-ROM ile fan mate
    19 yıl önce açıldı
    LG Cd dvd rom
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu durumda ya harici cd sürücüsünün içini açıcaksın ve içindeki ide üstünden direk anakarta bağlıyacaksın.(harici cd sürücüsünün içinde ide çıkışının durduğunu varsayıyorum)
    yada anakartın marka ve modelini yazıcaksın biz bulucağız.

bunun dışında pratik bi çözüm yok gibi. senin aklına bişeyler geliyosa yardımcı olalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.