Şimdi Ara

USB bellek biçimlendirilemedi ( resimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  USB bellek biçimlendirilemedi ( resimli )

USB bellek biçimlendirilemedi ( resimli )

Yeni aldığım kingston 2 gb usb bellek ..İlk Pc ye bağladığımda dosyalarımı yükledim sonra başka Pc de dosyaları kullanacakken bu hatayı verdi.. Şimdi başka pc de daha denedim aynı hata .. Nasıl düzeltebilirim ?

• Selamlar..
    Bilgisayarım ... Sağ tık ... Yönet... Disk yönetimi ... Flash diskin üzerinde sağ tık .. Biçimlendir böyle deneyin birde buradaki ustalar şiddetlehttp://www.download.com/CompuApps-SwissKnife-V3/3000-2248-10070864.html?part=dl-CompuApps&subj=dl&tag=button
    bu programı tavsiye ediyorlar.
    Saygılarımla
  • mrb aynı sorun benimde başıma geldi. eğer içindeki bir dosya bilgisayar tarafından hala kullanılıyorsa ya da açık kalmışsa sistemde sorun olabiliyor. diğer bilgisayarımda denedim oldu. görev yöneticisinde işlemlerden bak açık kalan bir şey varsa kapat. benim fikrim bu umarım faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpboy -- 19 Eylül 2007; 9:35:31 >
  • teşekkürler ilk dediğiniz yöntemle biçimlendirebildim... Bu arada bu biçimlendirmeyi ilk aldığımızda yapmamız gerekiyordu değilmi ? biçimlendirdim şuanda .. yani bir daha gerekmeyecek
  • ilk aldığında biçimlendirmene gerek yoktu zaten kutusunda biçimlenmiş olarak geliyor onlar.
  • bırdaha bıcımlndırmene gerek olcak cunku flash dıskler en cok virüs kapan icat lardır :D
  • Birdaha Biçimlendir En Çok Virüs Kapanlardır @crazyprinceye katılıoyrum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Bellek Hatası
    14 yıl önce açıldı
    64 gb usb bellek biçimlendirme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede mevcut ama hiçbir şekilde biçimlendiremiyorum. denemediğim kalmadı arkadaşlar.
  • 1- bütün antivisü programlarını devre dışı bırak.
    2- başlat çalıştır- msconfig- enter.. başlangıç sekmesine geç. bütün tikleri boş bırak (ama hepsini).. PCyi kapat aç(zaten ister)
    3- (Antivirüsler kapalımı kontrol et sonra)
    Ctrl+Alt+Del yapın görev yöneticisine girin, işlemler sekmesinde kendi adınızın geçtiği tüm uygulamaları kapatın yani sonlandırın. en son explorer kalsın.(1 tane explorer olacak aman haa explorer.exe virüsü var yanıltmasın boyutu 1300K kadar bişeydi). sonra bilgisayarımı sağ tıkla aç. flash disk üzerine sağ tıkla biçimlendir.
    oldumu olmadı mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ¥

ilk aldığında biçimlendirmene gerek yoktu zaten kutusunda biçimlenmiş olarak geliyor onlar.

ama ilk yükledim dosyalarımı diske sonra başka pc de denedim.. Dosyaları açamadım.
    bellek biçimlendirilmemiş şimdi biçimlendirmek istermsiniz diye sordu.. şimdi biçimlendirdik ,pc den dosya yükledik umarım akşam evdeki pc de yine sorun çıkarmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.