Şimdi Ara

USB 2.0 ve USB 3.0 Arasındaki Fark Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
48.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB 2.0 ve USB 3.0 taşıyan anakartlar arasında usb lerinde hız farkı olur mu ve bu kavramlar nedir?

Örneğin; usb 3.0 lı bir anakarta, 8 gb usb 2.0 kingstone flash taksak, usb 3.0 hızında mı kopyalama yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahmabel -- 19 Şubat 2012; 19:22:22 >

• Tabii ki Usb 3 girişine usb 2 flash disk takarsanız kopyalama 3 hızında olmuyor ayrıca usb 3 çıkışına 2 takamazsınız o da ayrı
    Usb 2'de saniyede 300 mbit kopyalama yapabilirsiniz o da maksimum, usb 3 ise bundan 10 kattan fazla yani saniye de 10 gbit/saniye veri aktarımı yapabilir. Bunlar iddia edilen değerler gerçekte ise yaklaşık 1 gblık bir avi dosyasını usb 2 145 saniyede usb 3 ise 37 saniye de kopyalıyor yani gerçekte 4 kata yakın fark var 2si arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 19 Şubat 2012; 20:46:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

Tabii ki Usb 3 girişine usb 2 flash disk takarsanız kopyalama 3 hızında olmuyor ayrıca usb 3 çıkışına 2 takamazsınız o da ayrı
    Usb 2'de saniyede 300 mbit kopyalama yapabilirsiniz o da maksimum, usb 3 ise bundan 10 kattan fazla yani saniye de 10 gbit/saniye veri aktarımı yapabilir. Bunlar iddia edilen değerler gerçekte ise yaklaşık 1 gblık bir avi dosyasını usb 2 145 saniyede usb 3 ise 37 saniye de kopyalıyor yani gerçekte 4 kata yakın fark var 2si arasında.

Güzelmiş hakikaten tşk ederim bilgi için, o zaman USB 3.0 bir flash bellek almalıyım ama bu usb 3.0 flashı başka bir usb 2.0 lık bir pc ye takamam değil mi ?

• Hocam yanlış yazmışım orda usb 3 geriye dönük hazırlandığı için usb 2 cihazları okuyor ama hız yarı yarıya hatta daha fazla düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

Hocam yanlış yazmışım orda usb 3 geriye dönük hazırlandığı için usb 2 cihazları okuyor ama hız yarı yarıya hatta daha fazla düşüyor.

Hmm olay anlaşılmıştır hocam o da iyi birşeymiş sağolasın
  • Rica ederim
  • ADATA CH94 usb 2.0 harddiskim var başka bilgisayarda usb 3.0 sıfıra bağladım çıkardıktan sonra kendi bilgisayarıma 2.0'a taktığımda harddiskiniz biçimlendirilsin mi diye bi yazı çıktı hayır dedim ama bi daha giremiyorum özelliklerde dolu gözüküyor ama girmeye çalıştığımda "erişilemiyor, parametre hatalı" yazısı çıkıyor. ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harddiskiniz cortlamış bunun usb 2.0 -3.0 la alakası yok. Yok önce ona taktım sonra buna taktım bi anlam ifade etmiyor yani. Sorun hdd de
  • garantisi devam etmiyorsa, içindeki hdd yi çıkartıp harici hdd kutusuna veya kasaya bağlayıp denemekte fayda var. Sata-USB devresinde de arıza olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk_1986 -- 10 Eylül 2012; 8:07:30 >
  • Sağolun.Garanti kapsamında mı acaba bu arıza bide garantiye gönderdiğimde içindeki veriler kurtarılabilir mı?
  • evet garanti kapsamında yapılır. gönderirken verilerin önemli olduğunu, kurtarılmasını isteyin.
  • Sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.