arkadaşlar ben harici olarak 2,5" harddisk alsam sistem kursam usb den bağlasam ve işlerimi ondan yapsam yada 3,5" sata harddisk alıp işlerimi yapsam.
tecrübeliler, bilgisi olanlar varsa hangisi daha hızlıdır. usb çokmu yavaş olur. yani kopyalama işi bile uzun olurmu yada oyun oynarken falan ne biliim işte yavaş olurmu?
Selam Kısaca yazayım; YAVAŞ olur kardeş.. Sistem kurmak için USB gereksiz bir şey bence. Ama SSD HDD'ler hızlı oldukları ve USB 3 destekleyenler için bir sözüm yok. Henüz kendisi ile tanışamadım. Kolay gelsin.
Eğer Arşiv İşi İçin Alcaksan Usb Derim. Yanlız Sistem Kuracak Ve Çalıştıracaksan İş Değişir Hem Senin İçin Zor Olur (Usb Sistem Kurda Driverleri Yükleyip Uydurda Gibi...) İşlerle Uğraşırsın.Dediğim Gibi Yapacağın İşe Bağlı Arşiv işiyle Uğraşacaksanda Toshiba hdd Tavsiye Ederim Ama Store Art Serisi Değil Alu Serisi Al. Ben Aldım Yaklaşık 1 Senedir Kullanıyorum.İçinde 5 Katmanlı Samsung hdd var Hiç ÇekinmedenGüvenle Kaldır Yapmadan Çıkar Tak Yapıyorum Hala Hdd Beton Gibi.Hızıda Gayet Güzel. Eğer Ne İş İçin Kullanacağını Tam Açıklarsan hdd Önerisinde Bulunabilirim Şimdiden Kolay Gelsin
arkadaşlar ben cevabımı aldım. teşekkürler ilgilendiğiniz için.