1 GB USB almak hiç sorun değil ama çok hayret verici bir sorun olduğundan sizlerle paylaşmak istemiştim. Başka bilgisayarlarda denememe rağmen aynı sonuç ortaya çıktı. İşin aslı bunun nedenini ve çözümünü öğrenmek istemiştim. Öğrenmek amaçlı mesaj yazmıştım. maxtor Lov level deniyorum başarırsam yazacağım. Herkese teşekkür
quote:
Orjinalden alıntı: savasci78
1 GB USB almak hiç sorun değil ama çok hayret verici bir sorun olduğundan sizlerle paylaşmak istemiştim. Başka bilgisayarlarda denememe rağmen aynı sonuç ortaya çıktı. İşin aslı bunun nedenini ve çözümünü öğrenmek istemiştim. Öğrenmek amaçlı mesaj yazmıştım. maxtor Lov level deniyorum başarırsam yazacağım. Herkese teşekkür
Lov leve formatın işe yarayacağını zannetmiyorum. Çünkü elinizdeki bellek sahte bir bellek. Bir takım hilelerle mevcut belleğin kapasitesi şişiriliyor. Siz şişirilmiş (kapasitesi artırılmış) belleğe dosya atmaya çalışıyorsunuz ama kabul etmiyor ya da kabul ediyor ama eve gelip bi bakıyorsunuz dosyalar ortada yok. Bir başka olayda sizin başınıza gelen 1 gb 15 gb olmuş..
Bu tip bellekler çoğunlukla gittigidiyordan çıkıyor. Siz de bir gittigidiyor mağdurusunuz? Belleğiniz içinde yapacak birşey yok. Gitti gider
Bu arada gittigidiyor içinde bir şikayette bulunsak iyi olur..
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Orjinalden alıntı: savasci78
Lov leve formatın işe yarayacağını zannetmiyorum. Çünkü elinizdeki bellek sahte bir bellek. Bir takım hilelerle mevcut belleğin kapasitesi şişiriliyor. Siz şişirilmiş (kapasitesi artırılmış) belleğe dosya atmaya çalışıyorsunuz ama kabul etmiyor ya da kabul ediyor ama eve gelip bi bakıyorsunuz dosyalar ortada yok. Bir başka olayda sizin başınıza gelen 1 gb 15 gb olmuş..
Bu tip bellekler çoğunlukla gittigidiyordan çıkıyor. Siz de bir gittigidiyor mağdurusunuz? Belleğiniz içinde yapacak birşey yok. Gitti gider
Bu arada gittigidiyor içinde bir şikayette bulunsak iyi olur..
daha önce kullandım diyor. yani bellek yeni değil, eski ve belki de çin malı olduğundan değil de gerçekten bozulduğu için problem çıkartmış olabilir. low level formatı dene
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Bu hocanın hikayesine dönmüş. Kazan doğurdu, 15GB oldu !
Belleğinizi gittigidiyordan mı aldınız?
Arkadaşlar 1 GB Usb bellek Lov level format programı ile formatladım ve eski haline geldi 970 MB oldu. Sorunun kaynağını tam olarak bulamadım ama bana çözüm sunan exeter ve emre d. nickli arkadaşlara ve bana tavsiyede bulunanlara teşekkür ediyorum Bu tür sorunu olanlar google dan "Hard Disk Low Level Format Tool" aratıp deneyebilirler. Format çok uzun sürüyor ama hard diskleriniz veya hafıza kartlarınız veya Usb bellekleriniz büyük bir ihtimalle eski haline dönecektir.
Arkadaşım bu genellikle bir virus saldırısına maruz kalmış hddlerde oluyor
bende de 300 GB HDD bu şekle dönmüştü aynı yöntemle geri döndürdüm içinden çok az bir mp3 kurtarabildim. Bir şekilde HDDnin MBR sini karıştırıp bu hale getiriyordu ama flash disklerde ilk defa rastladım
herneyse zaten yapılabilecek en iyi ve tek çözümü uygulamışsın
bendeki durumda bozulan klasörlerde acayip karakterler görünüyordu ama bu klasörlere erişimimim yoktu
kolay gelsin.
bazen virüslerin yanında bad sector hatalarından dolayı da bu tür problemlerle karşılaşabiliyorsunuz. düzeldiğine sevindim. bu programı not alın belki lazım olur ilerde kullanırsınız, ama zorda kalmadıkça bu programı denemeyin hele ki 500 gb harddiskte falan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme