Şimdi Ara

Usagi Drop (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Usagi Drop (2011)


    http://myanimelist.net/anime/10162/Usagi_Drop/

    Tür: Slice of Life
    Bölüm Sayısı: 11

    Tanıtım:

    Daikichi, uzun zamandır uğramadığı eve dedesinin ölümü üzerine gitmesiyle hayatı değişir. Daikichi, dedesinin genç bir kadından Rin adında gayri meşru çocuğu olduğunu öğrenir. Bu durum Daikichi ve diğer akrabalar için büyük bir şok olmuştur. Dedesinin ölümüyle birlikte konu Rin’e kimin bakacağına gelir. Akrabaların hiçbiri bu küçük kızın bakımını üstlenmek istemez hatta bakımevine verilmesini düşünürlerken Daikichi bir şok daha yaratarak Rin’in bakımını üstlenir. 30 yaşında bekar ve ofis çalışanı olan Daikichi basit bekar hayatı yaşarken artık evini küçük bir kızla paylaşmaktadır. Çocuk bakımına dair hiçbir bilgisi olmayan Daikichi, Rin’i mutlu etmek için elinden geleni yapmaya çalışır ve bu ikilinin sevgi dolu hikayesi başlar.(animefantastica'dan alınmıştır.)




    İçinizi ısıtacak cinsten güzel bi animedir, izlemenizi tavsiye ederim
    Rin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 2 Kasım 2014; 19:45:41 >







  • İzlemeyenlerin yerinde olmak isterdim. Kötü olduğundan değil, fazla iyi. Hemen izleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusu yok muymuş Bilseydim ben açardım.

    Çok güzel bir animeydi. Birde ben küçük kız çocuklarını çok severim, tam bana göre sıcacık bir atmosferi vardı serinin. Oldukça duygu yüklü bir seridir aynı zamanda. Şiddetle tavsiye ederim.
  • Siyah. kullanıcısına yanıt
    Benim de dün aklıma geldi, bu anime hakkında kim ne yazmış diye bi bakıyım dedim. O da ne, konuyu bırak birkaç yorum zor buldum Haliyle iş başa düştü
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş. Normalde bende seriyi izledikten sonra yorumlara bir bakarım ama bu animeyi izlediğim sıralar biraz yoğundum. Unutmuşum demek ki. Yoksa konuyu ben açardım. Zira bu animenin bir konusu olmalı. Şimdiden 3 tavsiyesi bile var.
  • Valideyle beraber izlediğim bir seri ve çok beğendiğim bir seridir. Yorumunu hala unutamam şunu gündüz kuşağı dizi yapacaklar izlenme rekoru kırar demişti Slice of life seviyorsanız kaçırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah.

    İyi olmuş. Normalde bende seriyi izledikten sonra yorumlara bir bakarım ama bu animeyi izlediğim sıralar biraz yoğundum. Unutmuşum demek ki. Yoksa konuyu ben açardım. Zira bu animenin bir konusu olmalı. Şimdiden 3 tavsiyesi bile var.

    hep slice of lifelarda adı geçen bi animedir :D barakamon konusunda barakamondan çok bu konuşulmuştu mesela :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insanin icini isitan muhtesem bir anime. 12 bolum cok kisa geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa bir slice of life ararken bu konu karşıma çıktı, gerçi slice of life'ların çoğu kısadır herhalde. ilk bölümünü izledim. çizimleri ve ending'i çok hoşuma gitti. umarım geri kalan 10 bölüm rin'in sevimliliğini fan service olarak izlemekle geçmez. daikichi'nin bir babaya dönüşmesi ve rin'in yalnızlığını paylaşmasını izlemeyi çok istiyorum. umarım sonunda rin ile daikichi'nin evlenmesi gibi saçma bir son yapmazlar, nedense böyle bir salaklık bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

    Valideyle beraber izlediğim bir seri ve çok beğendiğim bir seridir. Yorumunu hala unutamam şunu gündüz kuşağı dizi yapacaklar izlenme rekoru kırar demişti Slice of life seviyorsanız kaçırmayın.

    imzanı kullanabilir miyim cok güldüm:D
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    ahahha tabi ya ne demek patentli değil :)
  • Çocuk bakımı ve hayattan kesit taglerinin hakkını veren insanın içini ısıtan mükemmel bir iyashikei animesi olmuş.

    Benzer olarak aşağıdaki animeleri önerebilirim. Mangasında istenmeyen bazı şeyler! oluyormuş. O sebeple sadece animesini izlemeniz daha iyi olacaktır.

    Josei animesi olduğundan dolayı biraz daha yetişkin arkadaşlarımıza hitap eden bir anime.

    O sebeple 25+ yaşındaki arkadaşlarımızın izlemesinin animedeki karakterlere ve olaylara empati yapımını kolaylaştıracağını düşünüyorum.


    Kakushigoto (TV)

    Ookami Kodomo no Ame to Yuki


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Daikichi gerçekten büyük bir yük altına girdi. Çocuk bakmaya karar vermek hele hele kendi çocuğun değilse her babayiğidin harcı değil.Bunu gerçekleştirmek için de kendinden ödünler verdi ama sonunda bu ödünlerin karşılığını mutluluk ile aldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 26 Haziran 2022; 0:38:9 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.