Şimdi Ara

Usa Fiyatına Muscletech Nitrotech 1.8kg 150 TL Sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , abd den bir şekilde kullanmak için getirttiğim protein tozlarımı satıyorum , elimde son 4 adet kaldı.

Fİyatı 150 TL dir , ürünler yeni , aralık 2017 son kullanma tarihlidir .

1.8kg Çikolatalı olan versiyonudur.

Tercihen istanbul avrupa yakasından elden teslim ediyorum , şehir dışına kargo yapmak istemiyorum , ürünü gelip inceleyip bizzat görüp alın isterim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Usa Fiyatına Muscletech Nitrotech 1.8kg 150 TL Sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tg-games -- 15 Eylül 2015; 20:40:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tg-games T kullanıcısına yanıt
    ürünleri yurtdışından aldığınıza dair bir belge varmı.Sahteleri çok ürünün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

Orijinalden alıntı: tg-games

Ürünü yurt dışından almadım , ürünü yurt dışından getiren firmadan getirdiği fiyata aldım.

Bunu nasıl yaptım ?

Ürünler yurt dışından konteynırlarla gelince gümrük depolarında bekletilir.Gümrük depolarındaki gümrük müşavirleri ile bu firmaların arası iyidir , iyi olmak zorundadır :)

Gümrük deposunda çalışan ve supplement getiren firmalara " örneğin yakamoz gıda" nazı geçen yakın akrabamdır.

Kendisi de bu frmalardan abdden getirdiği fiyata hatta daha ucuza belli rakamlarda ürün alabilmektedir.

Örneğin elimde Türkiyede olmadıgını düşündüğüm Pill Heath ın Markası Gift Nutrition protein tozlarıda vardır.Hepsi bu abimden gelmektedir..

Orjinallik konusundada konuda belirttiğim gibi , istanbul için ürünü göstereek vermek isterim .Elden teslimat , hatta ve hatta forumda isim yapmış birisine ÜRÜNÜ KULLAN MEMNUN KALMAZ İSENİZ YADA ORJİNALLİĞİNDEN ŞÜPHE EDERSENİZ PARANIZ İADE olayınıda yapabilirim

Veya : Forumda gene tanınmış birini seçersiniz , ben ona ürünü BEDAVA veririm. Ürünü kullanır , orjinalliğinden en ufak bir şüphesi olursa para felan gndermez benide rezil edebilir :)

Ürünlere bu kadar güveniyorum , ürünler o supplament mağazalarında gördüğünüz ürünün ta kendisidir.Tek farkı birisi 240 tl birisi 150 tl dir. Seçim sizin

Artı olarak , bodybuilding sporuna emek vermiş biriyim bende , sahte ürün satmak ( ki var mı onu bile bilmiyorum hiç denk gelmedim ) namussuzluk ve şerefsizliktir , ,nsanların zor kazandığı paraya göz dikmek , insanların zamanını çalmak , sağlıklarını tehlikeye atmak büyük bi şerefsizliktir.

Ürünü istanbul içi elden alcam diyorsanız , avrupa yakası forum istanbul avm taraflarına yolunuz düşerse beklerim..

Yanlış anlamayın üyeliğiniz yeni olduğu için insanların şüpheci bakması normal o yüzden belge istedim.Detaylı açıklamayı yapmışsınız teşekkürler..

Tedirgin olmakta son derece haklısınız , dolar almış başını gitmiş , bu fiyata bu kalitede protein tozu imkansız :) fakat banada ucuz geldiği için veriyorum , hatta şüpheleri ortadan kaldırmak adına bir güvenilir kişiye bedava veriyorum , al kullan sonra ödeme yap şeklinde :) saygılar

• PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    selamlar ben referanslı bir üyeyim ürünü bana gönderin ankaraya orjinalliğini teyit edip ödemeniz havale geçiyim ayrıca ürün orjinal ise elinizdeki ürünleri çok kısa sürede satmanızı sağlıyabilirim .
  • Pm

• ultimate prostar getirebilirmisin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepsiburada ikinci ürün 1 tl
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar , 1 adet donanumhaber olmak üzere ürünlerin tamamını erittim.Yeni ürünler geliyor yarın fiyatları belli değil, fakat piyasa fiyatının yarısı yada daha altı olacağındna eminim.

Animal Pump !

Animal Stak !

Hydroxycut elite Lemon

Gifted ( pill heath ın markası ) L-Glutamine

Gifted Mass Gainer

Bu liste var elimde resimleri ekleyeceğim yakın zamanda , ürünlerle ilgilenenler teklif verebilir , değerlendirebilirim.

• PM attım dönüş bekliyorum
    Hocam elinde hangi urunler var

• Mesajım bulunsun ben de takip ederim, iyi satışlar .
  • Hocam elinde şu an hangi ürünler var acaba ?
  • mesajım bulunsun doğrumu söylüyo acaba
    yeni ve türkiye olmayan ürünler için takip
  • Muscletech Nitrotech yok mu suanda elinizde sattım demişsiniz fakat en ust mesajda duruyor hala
  • Ürün var mı hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.