Şimdi Ara

Us'ten aldıgımız kod euda işe yararmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mist of pandaria alcamda mümkünmü gift atarak ?

• olsaydı bütün avrupa ustan alırdı demekki olmuyoki almıyolar :)
  • Adı üstünde us, olsaydı ayırmazlardı.
  • Key sen girince işe yaramaz ama Blizzard'a ticket atarsan "EU alacağıma yanlışlıkla US almışım" tarzında, büyük ihtimal senden US kodunu alıp, hesabına EU yüklerler gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Key sen girince işe yaramaz ama Blizzard'a ticket atarsan "EU alacağıma yanlışlıkla US almışım" tarzında, büyük ihtimal senden US kodunu alıp, hesabına EU yüklerler gibime geliyor.

Hayır ödemeyi iptal ediyorlar ve eu dan almanız gerektiğini belirtiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

Key sen girince işe yaramaz ama Blizzard'a ticket atarsan "EU alacağıma yanlışlıkla US almışım" tarzında, büyük ihtimal senden US kodunu alıp, hesabına EU yüklerler gibime geliyor.

Peki D&R gibi bir yerden paket olarak aldığımızda ne oluyor? Geçmiş olsun mu diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 11 Eylül 2014; 9:19:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

Peki D&R gibi bir yerden paket olarak aldığımızda ne oluyor? Geçmiş olsun mu diyorlar

Türkiyedeki paketler eu için geçerli. Olurda us alırsan aldığın yere git, durumu anlat değiştirsinler diyorlar. Zaten öyle yerlerden alırken kasada vs söylüyorlar bu avrupa içindir diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diablo 3 rosu böyle almıştım ondan sordum beyler.blizzard desteğe sordum sadece geri ödemesi yapılıyor 10$ın euya çevirmiyorlar
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    ESKİDEN Mümkündü dostum(Şimdi de büyük ihtimal mümkündür). Kimse soruna cevap vermemiş ama ben öyle almıştım git bir tane US accountu aç kendine. Daha sonra oradan EU daki accountuna gift olarak yolla. Ödeme dolar olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 11 Eylül 2014; 15:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

ESKİDEN Mümkündü dostum(Şimdi de büyük ihtimal mümkündür). Kimse soruna cevap vermemiş ama ben öyle almıştım git bir tane US accountu aç kendine. Daha sonra oradan EU daki accountuna gift olarak yolla. Ödeme dolar olarak geçiyor.

aldım bile eudan hocam
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi oyunlar o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.