Şimdi Ara

US ROBOTICS 9111 Wireless Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

US ROBOTICS 9111 Wireless Router Kutulu, adaptörü dahil full aksesuarlıdır, garantisini bilemiyorum bununda
    USRobotics Wireless ADSL2+ Router cihazı ile ADSL2+ Internet servisinizi kullanıcılar arasında paylaştırabilirsiniz. 54 Mbps'ye kadar kablosuz hız ve 24 Mbps'ye kadar ADSL2+ karşıdan yükleme hızı sağlayan router cihazı SPI güvenlik duvarının yanı sıra kablosuz şifreleme ve filtreleme seçeneklerine sahiptir. Router cihazı 253 adete kadar Ethernet cihazını destekler (ek hub ve anahtarlarla) ve 802.11g ve 802.11b ürünleriyle uyumludur.

45 tl

her ikisini birden uydunet bağlantısında kullanmak isteyenler için, 2side tetek çok çok iyide olsalar asla ve asla önermiyorum, ikisi iyi anlaşamıyorlar, usroboticsi update ederek sorun yaşamadan kullanmış bir çok arkadaş ama açıkçası ben denemedim fw update falan.. almak isteyen kişi biliyorsa nasıl yapılacağını alıp yapabilir onun dışında tek tek her ikiside çok iyi performans veriyorlar (9111 adsl ile)

MOTOROLA MODEM SATILDI !!
    Docsis 1.1 ve 2.0 Sertifikalı
    Tüm zamanların en iyi uydu net modemlerinden birisidir..Motorola SB5101 Kutulu ve adaptörü dahil tam aksesuarlıdır, cd vs her şeyi pakete dahildir, garanti ne durumda bilemiyorum..Çok temiz, ve de sorunsuz..
    45 tl.

http://www.homenetworkingdepot.com/html/file04/network/homenet/modem_index/motorola/sb5101.html

MOTOROLA CABLE MODEM SB5101

Motorola SB 5101 kablo modemin Tak&Çalıştır özelliği ile Kablo Tv şebekesinden internet erişiminizi çok basit bir şekilde sağlayabilirsiniz. Bu ürünü almadan önce bölgenizde bulunan Türksat Ofisi veya kablo operatörü ve PTT şubelerinden abonelik işlemini tamamlamanız gerekir. Bu işlem için UyduNet''in 444 0 126 numaralı telefon hattından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ana Özellikler
    Türü : Kablolu Modem
    Veri Transfer Türü : Kablolu
    Ara Birim : 1 Ethernet + 1 USB
    Dahili / Harici : Harici
    Platform : PC
    PC den Maksimum Data Transfer Hızı : 30 Mbps
    PC ye Maksimum Data Transfer Hızı : 38 Mbps

Standartlar
    Kablolu Modem Standartları : DOCSIS 2.0
    Garanti Süresi : 24 Ay

Ürün Detayı
    İşletim Sistemi Uyumluluk : Windows Vista™, 2000 veya XP ; Linux®
    Güvenlik : Internet üzerinden gelebilecek istenmeyen saldırılardan korunmak için geliştirilmiş ağ güvenliği için gelişmiş güvenlik duvarı.
    Bilgisayar Bağlantı Sayısı : 63 bilgisayara kadar bir genişbant bağlantısı
    Kablosuz Erişim : Kablosuz Erişim özelliği yoktur. Kablosuz dağıtım yapabilmeniz için Wireless Router kullanarak bir çok bilgisayara Wi-Fi dağıtım yapabilirsiniz.
    Uzak Bilgisayar Bağlantısı : IPSec, PPTP veya L2TP’yi destekleyen Sanal Özel Ağ (VPN) düz geçiş işleyişi
    Ethernet : Otomatik-MDIX özellikli yarım- veya tam-çift yönlü bağlantıları destekleyen bir adet 10/100 Base-T Ethernet uplink portu

Görünüm
    Boyutlar: 15.75 x 5.84 x 15.24 cm.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 3 Şubat 2010; 16:44:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.