Şimdi Ara

Ürün Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamın aleyküm yeni teyp alacağım ve alacağım teypte w/r çıkışı olmasına dikkat ediyorum şu 3 cihaz arasında kaldım







    www.hepsiburada.com
    Pıoneer DEH-S4250BT Usb*bluetooth Lu Cdli Oto Teyp 4 x 50 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/pioneer-deh-s4250bt-usb-bluetooth-lu-cdli-oto-teyp-4-x-50-watt-cift-anfi-cikisli-p-hbcv000012x4yk




    www.hepsiburada.com
    Pioneer SPH-C10BT Bluetooth'lu Oto Teyp Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/pioneer-sph-c10bt-bluetooth-lu-oto-teyp-p-HBV00000RW2RU


    önerileriniz nelerdir aracım Renault europa 19 kumanda bağlantısı olduğu için w/r li teyp bakıyorum şimdiden teşekkür ederim.








  • ibos_1996 kullanıcısına yanıt
    wr giriş dediğiniz olay aracın uzaktan kumanda soketi canbus lı ise, araya konulan interface aparatın kumanda bağlantı yeri aux kablosu gibi olan modellere deniyor. genelde yeni nesil araçlarda vardır bu özellik. sizin r19 un kumanda bağlantı kabloları canbuslımı araştırın. muhtemelen sizinki canbuslı değildir. interface aparat gerekmez. o tarz eski model kumandaları yeni nesil teyplere tanıtırken, teybin soket kablolarında bulunan key 1, key 2, gnd kablolarını uzaktan kumandanın kablolarına doğru şekilde bağlamanız gerekli, ve teybin menüsünden kumanda tuşlarını tanıtmanız gerekli, yoksa aktif hale gelmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 10 Haziran 2023; 23:21:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen hocam eski tip bende araştırdım bi arkadaş apart yapıyor hocam ona yaptıracağım hocam aparatı ama teyp konusunda çok kararsız kaldım hocam

  • Aleyküm selam üstad bende Symbol 2012 var Drivetec Dc-7070l double teyp aldım benim de direksiyon kumandası nı kullanmak için direnç değerlerini bulup uygulamam lazım 3. 5. video izledim ama yapmadım yaptıramadım az çok elektrik elektronik bilgim var arkadaşın bana da yardımcı olur mu ben istanbul dayım sen neredesin.

    verdiğin link teki pioneer oto teyp 3 ü de birbirinden güzel üstad istediğini alabilirsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral-18 -- 11 Haziran 2023; 17:4:55 >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    Üstad benim teybin soket kablolarında bulunan key 1, key 2, kablolarını uzaktan kumandanın kablolarına doğru şekilde bağlamam gerekli bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz.

  • Hocam arkadaş büyük ihtimalle istanbuldadır ben sana numarasını atayım bende ücretli yaptıracağım sana ne kadar der nasıl olur bilmiyorum ama renault fan clubta üyelerden biri ben sana pm den numarasını atayım hocam vallaha bende sony yada bu üç teyipten birini alacağım ama çok kararsız kaldım bakalım hayırlısı olsun inşallah.

  • kral-18 kullanıcısına yanıt
    2012 symbol canbuslıdır muhtemelen. key 1 key 2 den çalışmayabilir. araya interface aparatı konur diye düşünüyorum. benimde teknik bilgim p kadar yok. önceki aracım 2014 dacia stepwaydi. mixsepet sistesinden interface aparat alıp wr den montajını yaptım çalıştı. şuanki aracım suzuki gv 2005, bu arabanın ki eski sistem olduğu için key 1 ve 2 yi kendim bağladım, ve tanıtınca çalıştı. tam bilen birine danışmak lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2012 symbol canbus yok Ayrıca bu Kumanda Aparatlarındada direnç var ve çok para istiyorlar key 1 key 2 li bağlamak istiyorum boş müsait zamanımda direnç alıp yapmaya çalışacağım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.