Şimdi Ara

Ürün Kataloğu hazırlayanlar buraya..süper program hemde türkçe..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
30.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar henüz crackini bulamadım ama yerli bir ürün kataloğu hazırlama programı var...Ürün bilgilerini veritabanında tutuyor yaptığınız tasarımı tüm ürünlere veya seçtiğiniz ürünlere uyguluyor...Biraz daha gelişmesi lazım ama ilerde elimizde güzel bir program olacak gibi..

    Ürün bilgilerini excelden'de programa aktarabilirsiniz, firma ile görüştüm şuan kurumsal firmalara satış yapıyorlar ancak ilerde grafiker ve freelance çalışanlar için özel fiyatlandırma ve yazılımsal ek özellikler yapılacağını söylediler.Zaman içerisinde oluşacak 100'lerce template ve şablon desteği ile sadece Türkiye'de değil Dünyadada boş olan hızlı ve profesyonel ürün kataloğu hazırlama pazarını doldurmada iddialılar.



    catalog design studio: www.simgeteknoloji.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekoox -- 30 Haziran 2011; 12:25:34 >







  • Kardeş o veri tabanı denilen şey bir çok grafik programında daha basit ve kullanışlı olarak bulunuyor zaten. Örneğin indesign. Lakin burda videoyu izlediysen adam şablonda bir iki hareket yapıp diğer şeyler oluşmuş gibi gösteriyor düzenli ve temiz bir katalog çıkması çok zor bu şablondan. Bu profesyonel bir iş benzer çok program var ama çıktıları ve yaptıkları ciddi olarak değerlendirilmez. Zaten katalog demek bir firmanın saygınlığı demektir.
  • Valla üstad haklısın muhakkakki vardır ortak özellikli programlar, ama ben bir firma için 40-50 sayfalık katalog hazırladım bu programla.CMYK renk desteği var ve çıktıları oldukça kaliteli matbaacıda zaten çıktı kalitesinde bir problem yok dedi müşteride beğendi ee o zaman..Tabiki orta sınıf bir araç mercedes ile kıyaslamak yanlış olur..Şablon konusuna gelince bikaç araç ve component eklenirse iyi olacak gibi şuan hayalini tam yansıtamayabilirsin dediğin gibi.

     Ürün Kataloğu hazırlayanlar buraya..süper program hemde türkçe..


    Bu arada siteye eğitim videoları eklenmiş vede yeni sürüm çıkmış hadi hayırlısı...

    Eğitim videoları için.. http://www.simgeteknoloji.com.tr/CDSHowDo.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekoox -- 2 Ağustos 2011; 15:36:42 >




  • serkan hocam selamlar, ben kullanıyorum Catalog Design Studio programını, oldukça memnunum işlerimi çok hızlandırdı...Çok fazla ürün için katalog hazırlanacaksa çok ideal...İndesign ile corel ile kıyaslamam bile.Ama kurumsal image ile ilgili bir katalog hazırlanacaksa diğer programlardan da yapılabilir bundan da yapılabilir... Yeni versiyonlarını merakla bekliyoruz çalıştığım firma olarak..
  • Sanki konu biraz reklam kokuyor gibi... Yanildiysam affola...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PriveT1977

    Sanki konu biraz reklam kokuyor gibi... Yanildiysam affola...

    Bu programı tamamiyle türk çalışması yapımı ise , reklam sonuna kadar koksun derim ...Arkadaşlar alışmışız yabancı programlara garip mi geliyor bu durum ?
    Tebrikler arkadasım programı kim yaptı ise...Öğrenci sürümünüz varsa ücretlide almak isterim saygılarımla
  • Ürün yada parça kataloğunuzu hizlikatalog.com websitesinde online olarak Pdf ve xls dosya formatında hazırla ve indir. Şimdilik bedava sanırım :)

    Basit Baskı
     Ürün Kataloğu hazırlayanlar buraya..süper program hemde türkçe..


    Pdf
     Ürün Kataloğu hazırlayanlar buraya..süper program hemde türkçe..

    Flash
     Ürün Kataloğu hazırlayanlar buraya..süper program hemde türkçe..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hizlikatalog -- 11 Mart 2017; 4:24:10 >




  • Bu programların hiçbiri ücretsiz değil. Ya birçok özelliği kapalı ve kullanmak istediğinizde "bedava sürümde aktif değil" uyarısı geliyor, ya da hazırladığınız kataloğu masaüstüne kaydetmek istediğinizde ücret istiyor. Acaba gerçekten ücretsiz ve kullanımı kolay olan bir katalog programı önerebilecek yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.