Şimdi Ara

Ürün alınmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd phenom x4,x6,Fx 6100,6300 serisi bir işlemci arıyorum,Durumum çok iyi olmadığından fiyat verecek arkadaşlar makul tekliflerde bulunurlarsa sevinirim.

Not :

Şöyle bir komedi var sizinle paylaşmak istiyorum.Bir ürün düşünün sıfır fiyatı 270- 280 hata zorlarsanız 260 peşin bile bulabilirsiniz.Şu 1 haftadır satıcıları inceliyorum.
    Abi adam 1 yıl temiz kullandım diyor 250 liraya satıyor adama diyorum sıfır fiyatı 270 benim fiyatım bu diyor.Utanmasa sıfır fiyatının üstüne satmayı deneyecek ve inanın 0 fiyatına bakmadan şuan 2.el sıfır fiyatının üstüne satmaya çalışan adamlar var,Bir kaç siteye girin göreceksiniz.Benim anlamadığım durum bu..! satmayı istemiyorsan neden ilanı veriyorsun..! ,İstiyorsan aldığın fiyata satamazsın abi bu kadar basit bu insanlığının var oluşundan beri böyledir.

Lütfen şimdi tekrar söylüyorum sadece satmak isteyen insanlar teklifte bulunursa sevinirim.makul bir fiyatı tartışarak karar verebiliriz.

Ürün alınmıştır......
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathean -- 23 Aralık 2014; 23:28:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halon

Pm

cevaplandı.Teklif için tşkler

• Güncel

• Fx 4100 165 tl 1-2 yillik sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teklif için tşkler.Daha çok fx serisinde 6100 ve 6300 ile ilgileniyorum.Sizden sonra hemen başlığı değiştireceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.