Şimdi Ara

Ürkek Yavru Kediler (Sokak kedisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Binamızın bodrum katında 3 tane yavru kedi var. Yaklaşık 1 aydır günlük annelerine ve yavrulara kuru mama arada da yaş mama veriyorum. Yavru kediler yaklaşık 2-3 aylık arasındalar. Bu mama verme süresi içerisinde ne annelerini, ne de yavru kedileri kendime alıştıramadım. Anne kedi beni tanıyor, mama vereceğimi biliyor fakat yavru kedileri olduğu için yanına yaklaştırmıyordu. Bir haftadır anne kedi ortalarda yok (sanırım büyüdükleri için terk etti).


    Şimdi sorum şu arkadaşlar, bu yavru kedileri bina sakinleri istemiyor. Daha önce de anne kedi binaya yavrulamıştı fakat yavruları bilmediğimizden ölmüşlerdi tabi doğal olarak binaya koku sarmıştı. Şimdi bu yavrular da sürekli bodruma kaçtıklarından yakalanmıyor. Ben bunları nasıl kısa sürede kendime alıştırıp, sahiplendirebilirim?


    Önceliğim kendime alıştırıp yakalamak ve veterinere götürüp gerekli aşılarını yaptırdıktan sonra sahiplendirmek. Fakat yaklaşmazlarsa mecbur belediyeden destek isteyeceğim. Onlar da sadece kapan koyup gidiyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim?


    Ürkek Yavru Kediler (Sokak kedisi)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.