Bildirim
Uranus _Crit_Lif3_ 99 FF Glavier
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gerçekten elite bir çar olmuş.Hayırlı satışlar. -
Hocam seni tebrik ediyorum, harbiden süper char yapmışsın, bu charın tüm setini+6 yapacan ki +6 olması gereken 2-3 item kalmış sadece, silahınada +7yi bastınmı bu char serverda king'liğe oynar diye düşünüyorum, 1000-1500tl arasıda bu charın hakkıdır zaten, alan kişi yaşadı diyorum sadece, oynaması feci derecede zevkli olacaktır, hayırlı satışlar... -
+7 ydi zati +8 denerken yandı silah -
uppp -
Hayırlı Satışlar Güzel Char Emek Harcandığı Her Hali İle Belli Chara Deninecek Bişey Yok Zaten Güzeldende Öte... -
Çok güzel derlemişsin.
Hayırlı Satışlar MaSKe -
Güzel char hayırlı satışlar.Piyasa çok kötü inşallah umduğun fiyata satabilrsin. -
yıllar sonra ilk defa glavier çekti canım kolay gelsin
-
İyi Satışlar..
Bu Zamanda Bu Fiyata Satman İmkansız..
Charın Hakkı Olsa Bile Veren Çıkmaz .. -
Bu Charı 90 Zamanında Serverin En sağlam 5 charından biriydi ve ayrıca 100 Lv Setini Giydiğinde Yine Öyle Olacağı Belli Hayırlı Satışlar Murat abi -
up -
up acil satmam gerek -
up!
seni serverda yatıran varmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: 0___rap___0
up!
seni serverda yatıran varmı?
şu anda evet chest legs necklace giymemiş char 99 lvl daha -
Bence yatmaz bazen 2 ws bile yapabilir -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X