Şimdi Ara

Ups ile araba aküsü kullanımı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: by infaz

quote:

Orijinalden alıntı: arsiseko

Akülerimi degiştirdim. Ups in içininde resmini çektim buyrun.
     Ups ile araba aküsü kullanımı??? Ups ile araba aküsü kullanımı??? Ups ile araba aküsü kullanımı???

ellerinize sağlık hocam aküyü kaç tl aldınız kaç

Mrb. Ups eski serilerden. İnform 1000va modeli. Yeni serilerde bunlardaki gibi trafosu buyuk varmi bilmiyorum. Gunumuz kosullarinda 500-600 tl liklere esdeger diye tahmin ediyorum. Ben bu ups i 3 sene once bi musterimden aldim.arizaliydi elektronikciye yaptirdim 80 tl ye ( ne yapti ariza neydi bilmiyorum ). 4 fan 10tl den 40tl adaptor 20 tl ye aldim. Aküler mutlu silver 44amper 160x2=320 tl.
    32" tv, receiver, 55 mt led adaptoru bagli uzerine.12 saat kadar goturuyor.
    Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arsiseko

İnverter larda akü voltaji 10 kusurlere inene kadar calisabiliyor.bazi modellerde tabiki ayrica ups gibi sebeke gittiginde devreye girme milisaniye olarak cok kısa. Ups gibi calisiyor yani. Benim soyledigim orbus marka oyle mesela.
    Bahsettigimiz gibi iyi markalarin 24 volt ve daha ustu volt ile calisan ups lerde ise akude belirli bir volt dusuklugune kadar calisiyor. İnverter devresi iyi olanlardan bahsediyorum yani.
    600w orbus şarjlı inverterler tam sinüs sanırım bu yüzden fiyatları 570 tl den başlıyor. sizin cihazın aynısına baktım letgo dan 200tl den aşağı yok bende sizin ki gibi birşey yapmayı planlıyorum hazır satan arkadaşlar var ama hobi olsun uğraş olsun da istiyorum biraz, aslında buzdolabını kaldırsa ve tam sinüs olsa direk kaçak akım rölesinin çıkışından buna güç verip bunun çıkışına da diğer sigorta girişlerine bağlamak isterim bu sayede elektrik kesintisi olmadan devam edilebilir çamaşır makinesi süpürge makinesi gibi cihazlarıda elektrik kesintilirinde kullanmam. Siz hiç buzdolabı çalıştırdınız mı?

tabi bunun mahsurlarıda olabilir bu yüzden manuel kullanabileceğim bir cihaz olarakta kullanabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.