Bildirim
Ups ile araba aküsü kullanımı??? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
600w orbus şarjlı inverterler tam sinüs sanırım bu yüzden fiyatları 570 tl den başlıyor. sizin cihazın aynısına baktım letgo dan 200tl den aşağı yok bende sizin ki gibi birşey yapmayı planlıyorum hazır satan arkadaşlar var ama hobi olsun uğraş olsun da istiyorum biraz, aslında buzdolabını kaldırsa ve tam sinüs olsa direk kaçak akım rölesinin çıkışından buna güç verip bunun çıkışına da diğer sigorta girişlerine bağlamak isterim bu sayede elektrik kesintisi olmadan devam edilebilir çamaşır makinesi süpürge makinesi gibi cihazlarıda elektrik kesintilirinde kullanmam. Siz hiç buzdolabı çalıştırdınız mı?quote:
Orijinalden alıntı: arsiseko
İnverter larda akü voltaji 10 kusurlere inene kadar calisabiliyor.bazi modellerde tabiki ayrica ups gibi sebeke gittiginde devreye girme milisaniye olarak cok kısa. Ups gibi calisiyor yani. Benim soyledigim orbus marka oyle mesela.
Bahsettigimiz gibi iyi markalarin 24 volt ve daha ustu volt ile calisan ups lerde ise akude belirli bir volt dusuklugune kadar calisiyor. İnverter devresi iyi olanlardan bahsediyorum yani.
tabi bunun mahsurlarıda olabilir bu yüzden manuel kullanabileceğim bir cihaz olarakta kullanabilirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X