Şimdi Ara

Uploaded.Net Dosya İndirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, maalesef çözüm getiremediğim bir sorun var.

Premium Uploaded ve lisanslı Internet Download Manager kullanıyorum. Linkleri uygulamaya attıktan sonra indirme işlemi sorunsuz başlıyor. Ama bir süre sonra, indirilen dosya devam ettirilemiyor hatası alıyorum diğer indirimler için.

Hatanın resmini aşağıda paylaşıyorum, fikri ve çözümü olan varsa lütfen yardımcı olsun.

Uploaded.Net Dosya İndirme Sorunu

• Yok mu fikri olan?
  • Bence Internet Download Manager'i kullanma bu gibi dosya sunucularında sıkıntı yaratabiliyor bence tarayıcının indirme yöneticisini bir kullanmayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarayicinin indirme yoneticisinde bu sekilde rahat bir kullanim olmuyor ama pek. Saatlerdir arastiriyorum bulamadim hicbir sey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujáh

Tarayicinin indirme yoneticisinde bu sekilde rahat bir kullanim olmuyor ama pek. Saatlerdir arastiriyorum bulamadim hicbir sey.

Eskiden Cryptload çok iyi çalışıyordu.Modeme reset atma istediğin zaman pcyi kapatma ayarlamaları falan çok iyiydi.Şimdi nasıl bir de onu dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi FlashGot eklentisini kurdum, onun uzerinden deniyorum, sonra Cryptload'u deneyecegim. Tesekkur ederim alakaniz icin.

Bu sorunu yasamis, fikri veya cozumu olan baska arkadaslar varsa onerilerini bekliyorum.
  • jdownloader kullanmani tavsiye ediyorum ben jdownloader kullaniyorum ve gayet memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JDownloader'i kurdum ve sorun çözüldü. Teşekkür ederim ikibinbes. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.