Şimdi Ara

UPLOAD sorunu ve Superonline ADSL !...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • world of warcraft oynuyorum 256k kablo net kullanıcısıyım.. latencyler paso 500-600 arası gezinmeye başladı (ama downloadda internet sayfalarını açma filan bir problem yok) ve yaklaşık 1 aydır lagdan oynıyamıyorum.. acaba trojan spam neyim mi var dedim format attım ve sadece wow u kurup denedeim yine aynı.. mecidiyeköyde oynıyan arkadaşım 128k lık kablo netle 2 bilgisayar aynı anda 150-200ms ile oynuyor ben 500-600 lerdeyim.. ne iş anlamdaım kablo netten ayrılıcam bu nedenle..
    ayrıca bu süperonline ın adsl si konusunda bi fikri olan varmı.. nasıldır servisi memnunmusunuz?

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas
  • Oyun içinde latency'yi nereden görüyoruz?

PS: Ping ine cantalarinin solunda duruma gore yesil, sari veya kirmizi renginde parca parca olan dikey cizgiden bakabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marauder1905

server dan kaynaklanan bi lag de olabilir...mesela bladefist'te olumune lag var ne yazik ki

PS: Ping ine cantalarinin solunda duruma gore yesil, sari veya kirmizi renginde parca parca olan dikey cizgiden bakabilirsin...

+ add-on kullanıyorsan başka yerlerde de olabilir,(yukarda, aşağıda, sağda, solda )

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas
  • Tamam buldum. 350-450 arası genelde, 256K ADSL ile. Önceden 256K kablo kullanıyordum, fiyat yüksek diye ADSL'e geçtim, 1 ay sonra fiyatı aynı yaptılar.
    9 yıl önce açıldı
    Superonline download hızı sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.