Şimdi Ara

Upload hızı 10 Mbps ye mi çıktı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Bu turbo yükle de download hızı paketimizde neyse o (50mbit mesela) ve sınırsız oluyor dimi?
    Uploadda 100? Hey maşallah.

Fark etmiyor 25 mbit pakettede olsanız 100 e çıkıyor upload. Turbo indirdede yine aynı 25 bile olsa hız, 100 e çıkıyor download. Turbo yükle, download hızını etkilemiyor, turbo indirde upload hızını etkilemiyor.

En güzel tarafı ise akk işlemiyor 24 saat boyunca, atıyorum turbo yükle aldığınızda 24 saat boyunca yaptığınız tüm uploadlar akk ye dahil edilmiyor, isterseniz 1 tb yükleme yapın. Aynı şey turbo indirdede geçerli.

Ben 100 mbit pakette olduğum için turbo yüklede aktif edince 100/100 oldu hız, deli dehşet birşey Bende ttnet vdsl2 de var, o da şu an can çekişiyor

Upload hızı 10 Mbps ye mi çıktı?

iyide upload ederken kontrol paketleri indirilir. 100 mbitte misal 4-5 mbit. Onları akk den saydıramazlar saydırırlarsa saçma olur.
    Benim düşüncem, 50mbit kullanan biri turbo yükle alırsa 50mbit dl de yapar sınırsız 100mbit ul de yapar sınırsız. Yok dl de kullanımı sayıyorsa çok saçma olur.

• Benim uploadda pek işim olmadığı için etkilemiyor. Fakat dediğiniz gibi speedtest 5 çıkarken dosya upload esnasında 15'e çıkıyor. Sanırım şununla alakalı normal bir dosya uploadına hız limiti yükseltiliyor. Fakat canlı yayın için vs 5 mbitte tutuluyor sistem güzel aslında

Ayrıca superonline son birkaç aydır yurtdışını iyileştirerek pingleride duzeltti. Almanya frankfurttan ortalama 55-60 ms alabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR-SABOTEUR -- 11 Şubat 2016; 22:21:23 >

Orijinalden alıntı: TR-SABOTEUR

turbo indir aldım ancak download hızında pek bir değişiklik olmadı.aldığım en yuksek değerler resimdeki gibi.torrent için geçerli değil mi bu turbo paketler?
     Upload hızı 10 Mbps ye mi çıktı?

Torrent diyorsunuz, karşıda yeterli sayıda seed yapan yoksa isterse 1 gbit olsun indirme hızınız birşey fark etmez.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    En düşüğünde 500-1000 arası seeder vardı.Mesajı yazdıktan bir yarım saat sonra falan 10mb/sn gördüm.Biraz beklemek gerekiyormuş
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.