Şimdi Ara

Upgrade, Skill'ler ve Meslekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada yazdıklarım forumda araştırılsa bulunacak şeyler ama yeni üye olan arkadaşlarımızdan bazıları genellikle alakası olmayan topiclerde daha çok bu konulardan soru sordukları için bunu açma gereği duydum.
    Bu tür sorular bu konuda toplanırsa iyi olur diye düşünüyorum..

~~UPGRADE~~

Upgrade için Dragon Castle'da, Marketplace'da filan Blacksmith'ler bulunur.
    Dragon Castle'daki kuzey kapısından çıkarken sol tarafta. Marketplace'deki ise merkezde.. Upgrade işlemi için mineraller gereklidir. Mineraller yaratıklardan düşer. İsteyenler satan birilerinden de alabilir..
    Blacksmith'e 2 kere tıklayın. Tıkladıktan sonra böyle bir görüntü çıkar.Burada da "Strengthening"e basın..

Strengthening'e tıkladığınız zaman çıkan ekrandan upgrade tuşuyla upgrade edebilirsiniz..

Mineraller farklı tür item'lara kullanılırlar. Jadeite bir silahı upgrade etmekte kullanılamaz mesela.. Armor'lar için kullanılabilir.
    Mineral koyduğumuz 3 kutuya da mineral koyulabilir. Ne kadar fazla mineral koyarsanız upgrade ihtimali o kadar yükselir.. Yalnız farklı mineraller koyamazsınız kutulara..

~~SKİLLER~~

Skiller karakterin yetenekli olmasını sağlar diyebiliriz.(Sadece bir benzetme) Skillerinizi etkin hale getirebilmek için Skill pointinizin olması lazım. Skill Pointler experience aldıkça gelir. Level'dan daha kolay kazanılırlar. Oyunda 2 tür Skill çeşidi vardır:
    1- Meslek Skilleri
    2-Silah Skilleri

~Meslek Skilleri~

Adı üstünde meslek.. Karakterin kullanabildiği özellik. 1 Dan olmanız gerekir mesleğinizin olması için. Yani 10 level. (Her dan'ın katsayısı 10'dur, kyu'nun ise 1.. level Bunların toplamı ile hesaplanır..) Meslek Skillerinde bir aktif skill, bir de pasif skill bulunur.. Aktif skill direk olarak etkisi gözlenen skilldir. Vuruş skilleri gibi.. Pasif Skill ise düşmana dolaylı olarak uygulanan skillerdir.. Hunter'ın Defence skill'i gibi.
    4 Çeşit meslek vardır;
    1- Warrior: HP'leri yüksektir. Aktif Skilleri 50 saniyeliğine Attack ve defence'larını artırbilmektir. Pasif Skill'i ise HP verir.
    2- Assasin: Aktif Skill olarak 3 Skill'i vardır. Görünmezlik, Yaratığa karşı etkili bir vuruş yapan bir skill.(Diğerini çözemedim ama zannedersem görünmez olan bir düşmanı görebilmeye yarıyor.) Pasif Skilleri ise Dodge Rate ve Accuracy.. Yani sırasıyla atiklik(Daha hızlı saldırma vs..) ve daha az ıskalama.
    3- Physian: Aktif Skilleri health'a yöneliktir. Yani canlarını iyileştirebilirler, Zehirin etkisini azaltabilirler.. vs) Pasif Skilleri Skill defence ve chi verir. Skill Defence Skill vuruşlarına karşı korunmada işe yarar..
    4- Hunter: Aktif Skill'leri Hayvan yakalayabilmektir. Hunter avcı demek zaten.. Hunter Skill'i olan "Tame" diğer Skiller gibi Seviyesi yükseltilebilir.. Peki bu ne işe yarar?
    Tame Skill'inin seviyesi artırıldığında güçlü hayvanlar tame'leyebilirsiniz. Hayvanı avlayabilmek için HP'sini %10'a ve ya daha az bir miktara indirmek gerekir. Ondan sonra tame uygulanır.. Eğer başarılı olursa hayvan ölür ve inventory'e gelir.. Eğer başarısız olursa hayvanın HP'si tamamen dolar.. Hunter'ların Pasif Skilleri ise Defence artırır..)
    ~Silah Skilleri~

Bu Skiller de meslek Skilleri gibi 1 Dan olunca kullanılabilir. Bu Skiller Direkt olarak düşmana vuruş Skilleridir.. Her character farklı silahlar kullanır. Farklı silahların Skilleri de farklıdır.
    10 level, 25 level, 40 level gibi değişik levellarda açtırılabilir.
    ~Wind Drift Skill~

Wind Drift Skill de 30 level'da Bookstore'dan alınan kitapla kullanılabilir. Duruyorken "R" tuşuna bastığınızda etkin hale getirebilirsiniz ve gene "R" tuşu ile kapatabilirsiniz. Hızlı koşmanızı sağlar fakat seviyesi ne kadar yüksek olursa o kadar chi harcar.(Adım başı sanırım)
    ~Skill Seviyesi~

Skill Kitabınızı aldığınız zaman üzerine sağ tuş tılayarak onu etkin hale getirmiş olursunuz. Skill kitabının seviyeleri vardır. Eğer kitapta açılmamış Skiller varsa ya onlar açılır ya da açık olan Skill güçlenir. Tüm Skiller kullanılabilr halde ise fazladan skill point verirseniz skill kitabınızın seviyesini artırmakla birlikte kullanılabilir halde olan skillerin de daha güçlü vurmasını sağlarsınız. (Fakat daha fazla Chi harcar) Skill Point'ler ileride size lazım olcağı için Passive Skill hariç hiç bir Skill Kitabına fazladan Skill Point vermeyin.. Passive Skilleri de daha az levelken abartmayın benim gibi..
    Bir Skill Kitabına seviye atlatmak için Skill kitabının üzerine gelin. Orada "required skill points for next level=x yazar. Bu o Skill Kitabının seviyesini yükseltebilmek için x kadar skill point gereklidir manasına gelir.
    "B" tuşuna basıp kaç adet Skill Point'inizin biriktiğine Bakabilir ona göre kullanabilirsiniz. (herkes farklı job olabilir ve silah kullanabilir.. Ben Hunter'ım.. Spear kullanıyorum.)

10 level ve 25 level Skill Kitapları Dragon Castle'da Bookstore Stereo'dan alınır. Diğerleri Diğerleri ise Southern Plains'teki Bookstore'dan.. 40 level Skill Kitapları bir Quest'te veriliyor. Master Skill'leri ise yaratıklardan düşer diye biliyorum. Satanlar var zaten Market Place'te filan..

Bir de Skill sıfırlatma denen bir olay var. Skillerinizin Düzenini değiştirmek istediğiniz zaman Sağ alt tarafta Hero Tavern'dan yabılabiliyor. 30$ gibi bir ücretle..

Dipnot: Yanlışım veya eksiğim varsa düzeltin lütfen. Zamanım oldukça SS koymaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 17 Ocak 2007; 20:42:44 >

• assassinde dodge rate atiklik demişsin sanrım o yaratığın sana vurudğu dmg ı azltıyo armorlardaki gibi bide assassin in anlayamadığın skill yanlış bilmiyorsam yaratıkları çekmeye yarıyor çünkü skill üzerine gelince chasing ability yazıyor sanırım bu tip soruları soranlar faydası dokunacaktır
  • Hayır, Dodge rate atiklik.. Bundan kastettiğim daha atak saldırması vs.. Hatta ben denedim, gerçekten de daha hızlı saldırıyor.
  • demek düşman topic heee
    bendeki bilgileride koy bence...!!!
  • emegin icin saol ama bisi sorcam konuyla pek alakası yok ama o kolye ve uzukler nerden buldun ?
  • O amaçla yazmadım. Sadece daha çok sorulan soruları özetlemeye çalıştım. Davetin için sağol. Koymaya çalışırım..
    Teşekkürler PhoeniX_755...
    B@LİCİ, Kolye ve yüzükleri sormuşsun..
    Onları Marketplace filan bulabilirsin, satılıyor yani. 100-200 k'ya bulabilirsin belki dolaşırsan..
    Tam emin değilim ama onların bir görevi var diye biliyorum.. Setin adı ise "Love Set"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 10 Ocak 2007; 20:18:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@LiCi

emegin icin saol ama bisi sorcam konuyla pek alakası yok ama o kolye ve uzukler nerden buldun ?

story 1 de veriyo onları .... siz hiç görev yapmıyomusunuz =(( o kadar quest vs boşa gitmiş desenize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru setin adı love set sanırım en iyi takı seti özelliklede + lı olunca süper yapıyo adamı
    ben dodge rate i bloke etme zannediyodum saol achilles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 10 Ocak 2007; 21:11:21 >
  • burakcanakma'dan öğrendim. O Assasin skill'i ıska ihtimalini 1/2 yapıyormuş galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 11 Ocak 2007; 14:04:52 >
  • saol
  • Arkadaşlar fırsatım oldukça yeni ve daha anlaşılır bilgiler eklemeye çalışıyorum. Yani hep aynısı olarak kalmıyor..
  • soru sorim sen cevap ver :)
    at nerden alınır job bineklerinin resimleri sssli olsun
  • Şimdilik bunla idare et =) daha oyuna giremedim eer girersem stable ma nın yerinide ss le gösteririm..

• Bu topic'in konusu değil.. AYW hepsini vermiş, ben Stable Keeper'ın yerini vereyim..

Görüldüğü gibi Dragon Castle'da Kuzey kapısından çıkarken soltarafta. Oradan Horse alabiliyorsunuz..
    Teşekkürler AsYouWish.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 12 Ocak 2007; 13:50:40 >
  • Characterde Honor Karma filan yazıyor onlar nedir?
  • Karma, ne kadar çok Bounty ile adam öldürürsen o kadar artar. Fakat düşük level olmaz. Senden yüksek olması lazım sanırım.
    Honor ise diğer faction'dan birini öldürmekle artar. Yani Faction'ın Zhuang ise Shao'dan;
    Shao ise Zhuang'tan birilerini öldürmen gerekli..
    Yanliş varsa düzeltin lütfen..
  • UP up lutfen...
  • azcık daha up
  • Değerbilirlik böyle olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

azcık daha up

ondan1kilo versene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.