Şimdi Ara

UPDATE YAPARKEN E71 HATA KODU İLE İLGİLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar konu hakkında bilginizi rica edeceğim.
    elimde mortal kombat deception xbox1 oyununun xbox 360 için modlanmış
    hali var.oyunu oynayailmek için update gerekiyor.update dosyasını hem dvd ye
    hem de usb belleğe attım makineye taktım update yapmaya çalışırken makine e71
    yani ubdate hatası verdi.updateyi yapamadım.
    çözüm olarak ne önerirsiniz.yardımlarınıızı rica ediyorum

• Şu an makine açılıyormu.
  • makinede problem yok kardeş.çalışır durumda e71 hatası zaten update hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornaga -- 5 Nisan 2010; 13:18:45 >
  • 1. Sende HDD Var Mı? HDD Olmadan Oynanmıyor....
    2. Sendeki Dash Hangi Versiyonda? Xbox1 İçin Backward Comp. Artık Yeni Dash.larla Geliyor...
    3. Sendeki Oyun Uyumluluk Listesinde Var Mı? Mesela Bendeki "Oddworld : Strange's Wrath" Listede Yok ve Ben Ne Yaparsam Yapayım Oynayamıyorum...
    4. Başka Bir Oyun (Yeni Olsun) İle Update Yapıp Sonra Elindeki Oyunu Denedin Mi?
    5.
    Bu Soru Çok Gereksiz Olacaktı Onu Yerine Boş Kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devil01 -- 6 Nisan 2010; 20:41:41 >
  • Aynı oyun bendede var hdd siz çalışmıyor ne yazıkkı.Hdd al update yapar çalışır grafiklerde 720 p hemde baya iyi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

1. Sende HDD Var Mı? HDD Olmadan Oynanmıyor....
    2. Sendeki Dash Hangi Versiyonda? Xbox1 İçin Backward Comp. Artık Yeni Dash.larla Geliyor...
    3. Sendeki Oyun Uyumluluk Listesinde Var Mı? Mesela Bendeki "Oddworld : Strange's Wrath" Listede Yok ve Ben Ne Yaparsam Yapayım Oynayamıyorum...
    4. Başka Bir Oyun (Yeni Olsun) İle Update Yapıp Sonra Elindeki Oyunu Denedin Mi?
    5.
    Bu Soru Çok Gereksiz Olacaktı Onu Yerine Boş Kalsın

1-hdd tabiki var hocam
    2-bendek dashboard 8955
    3-bendeki oyun motal kombat deception ve uyumluluk listesinde var
    4-yeni bir oyun henüz çekip makineye takmadım.
    5-sizinle aynnı fikirdeyim

ilgi ve alakanıza minnettarım efendim ama sorunu çözemedim.makinede normalde son dashboard
    yüklü ve bu update dosyasında xbox 1 oyunu için gerekli dosyada var.ama makine oyunu açmıyor.
    bende xbox sitesinden 2-3mb lık update dosyasıyla denedim o zamanda malumunuz e71 hata kodu aldım.

• Oyunu ABGX360 ile tarat , Mümkünse sonucun resmini koy...
    Elin değmişken xdvdmulletter programını da indir...
    bi de sana zahmet bunları yaptıktan sonra bana (konu linkiyle beraber) 1 pm at dostum konuyu bazen bulamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.