Şimdi Ara

UOGamers: Demise (SE/ML)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • serverda 3 yıllık 4 adet karakterim var pvp için yolun sonu denilebilcek 2 karakter tactic mage 6 fcr 2 fc 45 hci 30 dci 40 lmc mr 2 10 sdi 25 hpi bir suiti vardır gerekli skiller 120 dir +25 stat scroll basılıdır 145 hpi 20 dex 165 mana
    bir diğer karakterim ise 6fcr 4 fc macefighting dir gerekli bütün skiller 120 ve +25 stat scroll basılıdır
    145 hpi 168 stamina 90 mana sı vardır

artifactler 2x ornament 2x hat of magi 1x sprit of totem 1x gladiator collar 1x sash 1x crimson cinctrue tokuno artifactlerini saymıyorum her birinden 2şer tane var bu arada crimson cinctue 5-6 kişide var 300-400 kişilik serverda değeri 100milyon+

champion kasmak için tamerım var 6-4 100 lrc 12 mr full resist 38 sdi
    df için 1200+luck 100 lrc 6-2 her tür sdi li slayer spell booklar
    crafter 120 tailior 120 bs servera başladğımdan beri 100ü geçik brsk yakmışımdır hepsi evde kilitli

hepsini güzel bi fiyata satmayı düşünüyorum isteyen pm atıp ulaşabilir

ve karakterler serverın en sağlam guildinde yer almaktadır guild amerikalı kökenlidir ama 7-8 tane türk arkadaşımızda vardır guildin 2 adet evi vardır brit gate de ve destard da castle vardır brit gate deki ev stratejik olarak gayet güzel bi yerdedir karaktere talip arkadaş guild de yerini alabilir oynamaya başlayabilir:)

• artifactler e eklemeyi unuttuğum bi kaç şey daha vardı :=) 1x mkp5= hpi 5 veren robe 1x sash isteyenler replica artifactlere bi göz atabilirler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erws

artifactler e eklemeyi unuttuğum bi kaç şey daha vardı :=) 1x mkp5= hpi 5 veren robe 1x sash isteyenler replica artifactlere bi göz atabilirler:)

Bu dönemde ultima online hesabı satabileceğini sanmıyourm.Zaten Türkiye de runuo serverlarda oynayan kişi sayısı çok az.Ben ilk ve son Runuo deneyimimi Demise ile yaşamıştım , ultima online öldü dediğim dönemde bile aşırı bir zevk almıştım.Her ultima online oyuncusu runuo serverların tadına bakmalı , oynadığım dönemde gördüğüm kadarıyla elle tutulur cinsten Türk oyuncuda vardı serverda.
  • benim de yaklaşık 500 m civarı varlığım vardı şimdiye silinmiştir heralde. arkadaşın dediği gibi Ultima Online da satış biraz zor.
  • Resmi sunucularda satış yasalmı?
  • uo demise resmi sunucu değil sadece destekleniyor ama yinede yasak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.