Şimdi Ara

Unutulmaz Geceler İçin Abiye Şal Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Unutulmaz Geceler İçin Abiye Şal Modelleri


    Tesettürlü, muhafazakâr bayanlar için nişan, düğün gibi gece organizasyonlarında giyilecek olan abiye kıyafetlerde tercih edilmesi gereken aksesuarlara dikkat edilmelidir. Özellikle abiye kıyafetin bütünleyicisi olan şal noktasında kaliteli ve ihtişamlı bir görünüme sahip olan birbirinden farklı tasarımlar ön plana çıkmaktadır. Abiye şal modelleri incelendiğinde genellikle saten veya ipek kumaş tercih edilmekte böylece premium bir hava oluşturulmaktadır. Özellikle parlak olan kumaş tercihi ile birlikte kombine edilecek olan abiye kıyafetler çok daha şık bir görüntü ortaya çıkartmaktadır.

    Güpürlü Abiye Şal Modelleri

    Hem klasik hem de modern çizgiyi bir araya getirmekte olan güpürlü abiye şal modelleri son dönemin trend ürünleridir. Saten veya ipek olan şalın özellikle ön kısmında kullanılmakta olan güpürler sofistike bir yapı oluşturmaktadır. Genellikle aynı renkte tercih edilmekte olan güpürler zıt renklerde de kullanılabilmektedir. Özellikle siyah ve koyu tonlardaki abiye şallar beyaz ve krem tonlardaki güpürlerle kombine edildiğinde göze hoş gelen bir görünüm oluşturulmaktadır. Ayrıca güpürlerin çeşitli taşlarla, tokalarla ve kurdelelerle süslenmesi ile birlikte son derece hoş sanat eseri kıvamında birbirinden güzel şallar imal edilmektedir. Ayrıca giderek yaygınlaşmakta olan pratik şal kendinden bandanalı yapısıyla ve duruşuyla da oldukça beğeni kazanmaktadır. Değişik örmelerin, desenlerin, figürlerin yer almış olduğu şallarda renkler dolgun ve canlı olarak tercih edildiğinden dolayı istenen güzel görünüm ortaya çıkartılmaktadır.

    En Moda Abiye Şal Çeşitleri

    Önemli olan gecelerde şıklığına değer veren tesettürlü bayanlar için abiye şal çeşitleri farklı renklerde ve tasarımlarda imal edilmektedir. Burada firmanın kalitesi, kullanılan malzemenin duruşu ve tasarımı ön plana çıkmaktadır. Eğer sizin de nişan, düğün, sünnet gibi önemli gecelerde şık bir duruşa ihtiyacınız varsa aisetesettur.com adrese giriş yaparak firmanın sunmuş olduğu birbirinden farklı abiye şallara ve diğer aksesuarlara göz atabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.