Bildirim
Unutulmaz Film Replikleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hastarapista beybi _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
They're taking The hobbits to İsengard
Ziya
en iyi cilet budur, dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyor; ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral peleea, bakenbauver, kaleci mayer, nadya komanaaci, biricit bardo, fenerbahçeli cemil. hepsiieee şöhretlerini bu bıçağa borçludurlar! eeavveeaatt, denemesi bedeaavaa, hem dee hiç para vermeden! bakın, meselaa şu vatandaşın sakalı uzamış. şimdii, iki dakikada
vatandaş: allah allaaa.
ziya: susuz sabunsuz bu iş hallolacak! bakın abiler, fennin son harikası, alaman mucizesi, bütün meşhurların bıçağı
vatandaş: dur yahu!
ziya: sen dur vatandaş ya, başına devlet kuşu kondu be. eaavet abiler, dikkatle bakınız, bakınız, su yok, sabun yok, gibicibicis marka krem, o da fabrikamızın hediyesidir, çok muhterem abilerim. evvet, evvaet bakınız, lütfen saatlerinize bakınız, yalnız onyedi saniyede tamam bu iş .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 13 Temmuz 2013; 12:58:13 >
-
Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
-

_____________________________ -

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
-
simon : – bir artı bir iki eder..
jeanne : – ne..
simon : – bir artı bir iki eder , bir etmez..
jeanne : – hey ateşin var..
simon : jeanne.. bir artı bir , bir eder mi..’_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: atacani

Bu hangi film bilen var mı ?_____________________________
Leonard Cohen Hayranları... yemin olsun ki köle olmayacağız.Aliya İzzetbegoviç -
quote:
Orijinalden alıntı: Arkheramos
quote:

Bu hangi film bilen var mı ?
yedi psikopat_____________________________ -

_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Arkheramos
quote:

Bu hangi film bilen var mı ?
yedi psikopat
Teşekkürler._____________________________
Leonard Cohen Hayranları... yemin olsun ki köle olmayacağız.Aliya İzzetbegoviç
-
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Puder
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sweetnothing
Hangi film olduğunu bilmiyorum ama hoşuma gitti. Bilen varsa söylerse iyi olur
Bu NİCK'te bir diziydi hatırladığım kadarıyla
Bir Çeşit Komik Hikaye filmin adı
Kızın dizisi vardı o sandım
- zenci gay
- ajan salt 2
- dabbe gerçek mi
- felaket filmleri
- imdb yüksek filmler
- x men
- ejderha filmleri
- dc filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler