Şimdi Ara

Unutmak bu kadar zor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008'de bir ilişkim oldu.Daha öncede buraya konu açtım.Hem kız arkadaşımı kaybettim hemde onunla birlikte kısada olsa bir ilişki yaşadım.

Ondan ayrıldıktan sonra başka ilişkilerim oldu.Ama hiç kimse onun yerini dolduramadı.

Diğer kız arkadaşlarımdan tepki alıyorum '' sen eskisi gibi değilsin,hala onu unutamıyorsun bitirelim '' tarzında yorumlar alıyorum.

Unutmak için ne yapacağımı bilmiyorum.

• 4 senelik sevgilimden 1 sene once ayrildim ama halen yoklugunu hissediyorum,unutamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basta hata yapip fazla deger vermissin kolay gelsin sevmek aslinda bir tur iskence olabilir zaman icerisinde zabaniler cikmadan evvel uzaklasmak gerekir unutmanin bir cozmu olabilir belki emin degilim ama git konus unutmadigini soyle onun tepkisi onemli eger itici vesaire gibi davranirsa belkide seni hic sevmemis olabilir gerci neden ayrildiginizi bilmiyorum ama umarim uften puften bir sebepten degildir zira oyleyse neyse ne offf arkadas bu saattede ask sorununuzuda biz mi cozelim ulan unutamadiysan kalbine gom gitsin o seni unutabiliyor ama demekki sen kendini fazla kaptirmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli platoniktir yani benim için öyle, herşeyi kafanda yaşıyorsun kafanda kurguluyorsun 2 tane platonik oldu ikisinide unutamıyorum senin işin zor yaşanmışlıkları unutmak kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

En güzeli platoniktir yani benim için öyle, herşeyi kafanda yaşıyorsun kafanda kurguluyorsun 2 tane platonik oldu ikisinide unutamıyorum senin işin zor yaşanmışlıkları unutmak kolay değil.

''Platoniği unutamıyorum'' diyorsun,o daha berbat değil mi?
  • La de get 12 senedir aynı insanı seviyorum. Hiç ilişkimiz olmadı sen ne diyon allasen... Onu unutmaya değil onu kazanmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmarterChild

quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

En güzeli platoniktir yani benim için öyle, herşeyi kafanda yaşıyorsun kafanda kurguluyorsun 2 tane platonik oldu ikisinide unutamıyorum senin işin zor yaşanmışlıkları unutmak kolay değil.

''Platoniği unutamıyorum'' diyorsun,o daha berbat değil mi?

Değil bence. Yaşanmışlıklar olan ve 5 duyu organıyla hissedilmiş birisini unutmak , sadece görüp düşündüğün birisinden daha zor unutulur bence.Bir müzik duyarsın onu hatırlarsın vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar olur mu gerçekten
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

La de get 12 senedir aynı insanı seviyorum. Hiç ilişkimiz olmadı sen ne diyon allasen... Onu unutmaya değil onu kazanmaya çalış.

bunu düşündüm kardeşim şuan üniversiteye gidiyorum işim barkım evim vs. olsun kendimi garantiye aldıktan sonra ondan bir ikinci şans isteyeceğim bazı arkadaşlarımda şuan yanlış düşünüyorsun peki ya başka birisiyle evlenirse birlikte olursa ne yapacaksın diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

La de get 12 senedir aynı insanı seviyorum. Hiç ilişkimiz olmadı sen ne diyon allasen... Onu unutmaya değil onu kazanmaya çalış.

bunu düşündüm kardeşim şuan üniversiteye gidiyorum işim barkım evim vs. olsun kendimi garantiye aldıktan sonra ondan bir ikinci şans isteyeceğim bazı arkadaşlarımda şuan yanlış düşünüyorsun peki ya başka birisiyle evlenirse birlikte olursa ne yapacaksın diyor

İkinci bir şans isteme. Onu kendin yarat. İlişkilerin bir numaralı kuralı ezilirsen kaybedersin. Bir kıza ne olursa olsun onun seni sevdiğinden daha çok sevdiğini belli etmeyeceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.